• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Jestem przyjeta na oddział, ale co dalej nie wiem. Lekarz zaproponował obracanie dziecka i porod SN, ale same negatywne opinie o tym słyszę. Czułam, ze cos z tym moim porodem będzie problematyczne

Mój czasem kilka razy dziennie ma czkawkę. Dziś doła mam. Chce by już się urodził. Ile jeszcze będe chodzić w tej ciąży. Mam wrażenie że juz zawsze.

Ja też już mam dość, boję się, że wcale nie będzie akcji i będę musiała iść z przenoszoną ciążą na wywołanie ( a tego bardzo bym nie chciała) Jeszcze wszyscy dookoła mnie wkurzają, co chwilę ktoś pisze, albo dzwoni z pytaniem czy już urodziłam.... :mad:

Ja też już mam dość, boję się, że wcale nie będzie akcji i będę musiała iść z przenoszoną ciążą na wywołanie ( a tego bardzo bym nie chciała) Jeszcze wszyscy dookoła mnie wkurzają, co chwilę ktoś pisze, albo dzwoni z pytaniem czy już urodziłam.... :mad:
Ja też już dziś miałam 4 osoby co dzwoniły czy już. Zaraz nagram na pocztę że jeszcze i przestane odbierać. Nie mam żadnych skórczy. Nic się nie dzieje co by wskazywało że ta ciąża się skończy. Moja srednia to juz tydzień była na świecie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry