reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Noo, naprawdę jest piękny początek lata, oby całe takie było 😊 Moj mąż mowi że jeszcze trochę i w Anglii będzie tak jak na Hawajach 😁😁😁
Tez mam taką nadzieję na takie lato 😉bo w zeszłym roku to była totalna masakra
Oby spełniły sie slowa Twojego meza to chyba zostanę tu na stałe 😂a ty kochana z jakich rejonów? Bo nie pamiętam czy pytalam wcześniej 🤔

Ja na dzisiaj robie poędwiczke w sosie pieczarkowo smietanow pietruszkowym - jaaaamiiiiiii ;) @Netiaskitchen a ty co na dzisiaj masz w planach ? Bo @fredka84 pewnie swoj standard - schobowy ;)
Ja dziś na leniwca-darmozjada czyli obiad u rodziców😉, ziemniaczki mlode, mizeria, indyk w sosie pieczarkowym i kalafior. No a na deser mega lody 😊Głodni nie wróciliśmy 😊

reklama
Wow, dla mnie też mogłoby jej nie być, ale ją toleruję 🙂. Najgorsze jest to że wszystkie fajne rzeczy typu ptasie mleczko, snickersy itp jest pooblewane czekoladą, i po co😜. A mój mąż to wręcz marzy żeby ktoś stworzyl ptasie mleczko bez czekolady 😂. Zawsze żebra żebym mu ją poobgryzała😂
Rozumiem go!!! 😊ja kiedyś jak nie było zwyklych śmietankowych lodów na patyku w sklepie i wzięłam takie w polewie czekoladowej, a potem stałam obok kosza na śmieci i wyrzucałam obskubaną czekoladę 😆a ludzie patrzyli na mnie jak na kosmitkę 😊dopiero jak obskubałam tego loda to mogłam go normalnie zjeść 😆

Do góry