Czarna1985
Fanka BB :)
Dziekuje kochana❤ Jak już bede blizej daty to zacznę wszystko załatwiać . A wy kiedy wracacie?To super! Daj znać czy udało Ci się gdzieś ten wlew załatwić, jak nie to się coś znajdzie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dziekuje kochana❤ Jak już bede blizej daty to zacznę wszystko załatwiać . A wy kiedy wracacie?To super! Daj znać czy udało Ci się gdzieś ten wlew załatwić, jak nie to się coś znajdzie![]()
W sobotę aby przed kwarantanna skończyć.. Szkoła się w ostatniej chwili wycofała i nie wiadomo kiedy otworzą się a męża projektu już nie wznowia... Ale i tak wracamyDziekuje kochana❤ Jak już bede blizej daty to zacznę wszystko załatwiać . A wy kiedy wracacie?
Rozumiem. Ja to musze poczekac do poniedziałku czy znajda kogoś na moje zastępstwo bo moja zajebistaW sobotę aby przed kwarantanna skończyć.. Szkoła się w ostatniej chwili wycofała i nie wiadomo kiedy otworzą się a męża projektu już nie wznowia... Ale i tak wracamy
Cześć dziewczyny!
Co slychac? Jak Wam mija niedziela?
@bazylia128 wpisz mi kochana jutro wizytę w kliniceDziękuję ❤
@Smętna30 spóźnione ale najszczersze życzenia! Zdrówka przede wszystkim i spełnienia marzeń❤
Oj świrusko małaPije kawe i zaraz pojde pobiegacWypialm sobie wczoraj to moje wino - całe i dzisiaj nic mi nie jest
Wczesniej bylam u rodzicow, u wiolki u sasiadow... W [iatek sie tak bardzo wystraszlam bo sprzatalam i bylam sama w domu i stwierdzilam ze udroznie rury w umywalce w lazience bo cos mi sie zapychalo juz i wiedzialam ze Łukasz zawsze uzywa taki srodek MELT - to ja sobie mysle ze tez go wleje do umywalki JPRDL jak to mi buchnelo
![]()
![]()
za duzo wlalam i sie tak tego dziadostwa nawdychalam - pozniej przez dwie godziny mialam takie dusznosci, kaszel, wszystko mi sie odrywalo, prawie glos stracilam nie moglam do konca zlapac powietrza
No ale po dwoch godzinach zeczola puszczac oczywiscie chcialam do szpitala jechac ale Łukasz mnie ustawial ze mi przejdzie
To straszne bylo od razu sobie pomyslalam jak strasznie musza sie czuc osoby kotre przechodzily korona ;(
DziękujęDziękuję Słoneczkoi
za jutrzejszą wizytę
![]()
Oj świrusko małaale ja kiedyś przez przypadek wlałam do wiaderka z mopem chlor i odkamieniacz
i zaczęło się dymić a ze zrobiłam to w pracy to zanim dobiegłam do okna to nawdychalam się tych oparów i przez ponad tydzień nie czułam żadnych zapachów
najgorsze ze pracowałam na kuchni i nawet nie czułam ze coś się przypala
![]()
Tak tez 200 km@bazylia128 u nas taka sama pogoda no bo w sumie nie jakos daleko ten radom od ciebieja to 10km za nim mieszkam