Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety nie... Mój lekarz nie odbiera telefonu i nie wiem dlaczegoA konsultowałaś to z lekarzem?
Niestety nie... Mój lekarz nie odbiera telefonu i nie wiem dlaczego
Też powtarzałam na własną rękę bo pierwsze mialam 2.38, a teraz 2.27.A no i ja właśnie powtarzałam TSH, bo miesiąc temu miałam 2,277 i lekarz powiedział że okej, ale ja bałam się że mi urośnie.
Też powtarzałam na własną rękę bo pierwsze mialam 2.38, a teraz 2.27.
Ale mi lekarz w ogole nie zwrocil uwagi na to![]()
Na samym początku ciąży to mi lekarz rodzinny przepisał zwiększoną dawkę (brałam już wcześniej, za pierwszym razem też rodzinny przepisał), dopiero potem miałam konsultacje z endokrynologiem i on już podwyższał dawkę i dawał recepty. Ale jak będzie trzeba to myślę że ginekolog też może wypisać Ci receptę. Chociaż podejrzewam że zleci Ci konsultacje z endokrynologiem. Myślę że będziesz musiała uzupełnić badanie krwi o FT4 bo jego poziom jest istotny dla oceny co się dzieje z tarczyca (samo tsh nie wystarczy).Mam wizytę w piątek, to o wszystko dopytam. Te leki przepisał ginekolog czy trzeba było do endokrynologa iść?
Az ją jutro zapytam o to..Hmmm nie znam się kurcze, ale dziwne to w sumie
W ciąży lepiej za małe niż za dużeJa mam TSH 0.32..... Także na samej dolnej granicy![]()
Cudownie! Wspaniałe wieściJestem po wizyciewszystko w porządku, serduszko bije, ciąża rozwija się prawidłowo, moje szczęście mierzy 3,4 cm
kolejna wizyta 23.06
Ja to sie w ogole zastanawiam, jak ja dopiero mialam jedno badanie z krwi i wynikow jeszcze nie mam, a Wy macie co chwile i co chwile na konsultacje chodzicie, skad mam wiedziec, czy u mnie wszystko okDziewczyny, w czym trzymacie swoje wyniki? Mam tego coraz więcej, na razie noszę w takiej grubej koszulce, ale zaraz się sama pogubię w tymMacie jakieś zgrabne organizery do polecenia? Wiem o segregatorze mamy ginekolog, on jest duży?