bleucoco
Fanka BB :)
To jeszcze wcześnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jeszcze wcześnie
Jak konieAaa na boku od tyłu to taaak, ale całkiem od tyłu jak konie to nie![]()
To mnie zawsze bolało tak całkiem od tyłu na czworaka. Lekarz mówił, że to wina małża, bo za głęboko wkłada haha Tak mi głupio było jak to powiedziałAaa na boku od tyłu to taaak, ale całkiem od tyłu jak konie to nie![]()
To mnie zawsze bolało tak całkiem od tyłu na czworaka. Lekarz mówił, że to wina małża, bo za głęboko wkłada haha Tak mi głupio było jak to powiedziałA rozmawialiśmy o pozycjach do zapłodnienia przy tyłozgięciu
A co do od tyłu na brzuchu to muszę podkładać poduszkę pod biodra żeby nie bolało
Na boku od tyłu zdecydowanie the best
![]()
My akurat z dupka do goryW sensie na boku od tyłu? Nasza ulubiona i tak nam się udało hahaPodobno najlepsza przy tyłozgięciu
![]()
Ja też nic nie widzę, poczekaj jeszcze troszkę, nie schizuj na zapasMasakra! Dlaczego moje testy mają cienie?? Zawsze!![]()
Jak konieAaa na boku od tyłu to taaak, ale całkiem od tyłu jak konie to nie![]()