Super pomysł. A potem nakręcimy z tego film albo mini serial pod jakimś krzykliwym tytułem; Jak oszukałam znachora itp.Właśnie wpadłam na genialny pomysł(tak,tak zdarza mi się).
Ja muszę do Niego wysłać fotę i dryndąć i zobaczymy co powiebo jak mi powie, że mogę być w ciąży naturalnie-a wszyscy wiemy, że jajowodów u mnie brak(no to to tylko Dżizas i niepokalane poczęcie byłyby w stanie naprawic
) - to nie jedziem @Fredka. A jak powie paaaaani z czym do ludzi
to jademy!!!
![]()
reklama
Waleczna36
Fanka BB :)
Myślę że tu mu chodziło bardziej o te naturalne ciąże i ciepło tej macicy żeby utrzymacNo widzisz. Czyli niby mówi, że nie udrożni, ale "kurka nie zamknie". Ciekawe, ciekawe...

Plan jest taki że jutro @Murawa dzwoni do dziadka i nie mówi mu że, nie ma jajowodów. Wtedy zobaczymy co on powie, bo jak ze zdjęcia wywnioskuje żeby starała się naturalnie to nie jedziemyJa mogę czekać w Poznaniu![]()

Waleczna36
Super pomysł. A potem nakręcimy z tego film albo mini serial pod jakimś krzykliwym tytułem; Jak oszukałam znachora itp.![]()
Dzwoń jutro i dawaj znać

Waleczna36
Plan jest taki że jutro @Murawa dzwoni do dziadka i nie mówi mu że, nie ma jajowodów. Wtedy zobaczymy co on powie, bo jak ze zdjęcia wywnioskuje żeby starała się naturalnie to nie jedziemy![]()
Dobry pomysł, tylko on zadaje jeszcze pytanie czy regularnie miesiączkujesz

Aduś16
Jak widać możliwe.. Pozatym wszystkie robione w innym dniu cyklu innym labo, ostatnie robione po 3 miesiącach zażywania DHEA i po stymulacji i mezoTo juz 3 no tak. Kuzwa niewiem co myslecale czy to mozliwe zeby sie one różniły tak bardzo
![]()
Jesteśmy tu po to by sobie pomagać. Tylko tyle powiem. Powodzenia i trzymam kciuki za spełnione marzenia byś ponownie została mamą ;*Dziewczyny to forum jednak jest pełne wsparcia ... Tak że naprawdę nie wiem jak Wam dziękować.... @Smętna30 @Caro♤♤♤♤ dziękuję Wam bardzo za pomoc i to tak na biegu !!!Jestem w bardzo pozytywnym 'szoku'...Jesteśmy z mezem coraz bliżej decyzji aby raz jeszcze w sierpniu spróbować jeśli uda nam się przyjechać.. Gorzej z finansami ale coś trzeba będzie wymyślec... To dzisiejsze AMH to wogole mnie nastawilo sceptycznie do tych wszystkich badań, a każda próba może jak się okazuje przynieść coś innego...
bazylia128
@motylek24 od razu znalazlam zdjecia z HSG, czy u ciebie tez to tak wygladało? Bo u nas podobne kliniki 
To dobrze ze nie pracujesz
Moja kuzynka, bo u mnie wrodzinie sie naturalnie rodza blizniaki - moja babcia z blizniakow
tez sie strasznie czula i caly czas plakala
a w polowie ciazy jej sie poprawilo
Ciekawe jaka plec? A moze parka? PAmietam ze ty nawet poczatkowo mialas nie za wysoka ta bete
A to ci psikus
Ojjj to po porodzie bedziesz miala co robic no i nszanse na wikesza gromadke bo tez chyba chcialas miec wiecej dzieci ?
A to jakos bylo tak ze poczatkowo bylo widac tylko jeden zarodek co nie?Tak bardzo chciałam, ale gdybym wiedziała że tak się będę czuła to bym nie zdecydowała się na dwa zarodki☺
Na całe szczęście przez pandemie nie pracuje
Dziękuję bardzoOjaa bliźniakiOby Ci przeszly objawy szybko...
![]()

reklama
Podziel się: