Nelja
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy to może być prawda?

Mi sie właśnie @ skończyła. Dzis 6 dc . Jakos straciłam zapał do starań. No ale moze jeszcz mi sie zmieni

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, czy to może być prawda?
U mnie w 5+3 był zarodek z ciałkiem żółtym o średnicy 0,28 cmDziewczyny... A co z ciałkiem żółtym? Kiedy było u Was widać i jak duże było?
Ooo długo musisz czekać u mnie na betę czeka się godzinęDobra, nie wytrzymałam, biegnę na betę, jutro po południu mają być wyniki, to akurat w sobotę sobie je potwierdzę ☺
Przyrost ponad 100%, a minimum to 66%, także bardzo ładnie!Dziewczyny
Beta 2.06 - 377,15
Beta 4.06 - 775,49
Myślicie że okej?
Pierwszy raz w życiu robię. Pani powiedziała, że jeśli to ciąża, to mi tam opiszą który to tydzień itd. Serio nadal w to uwierzyć nie mogę, cały czas mam z tyłu głowy, że wyszły mi blade kreski, że może to jakieś przedokredowe żarciki. Jej!Ooo długo musisz czekać u mnie na betę czeka się godzinęw małym miasteczku
Ej A tam coś przebija czy tylko moje zwidy?Zrobiłam co prawda nie z porannego moczu, ale wynik negatywny, wiec to nie ciążaZobacz załącznik 1128721
Zrobiłam co prawda nie z porannego moczu, ale wynik negatywny, wiec to nie ciążaZobacz załącznik 1128721
Pierwszy raz w życiu robię. Pani powiedziała, że jeśli to ciąża, to mi tam opiszą który to tydzień itd. Serio nadal w to uwierzyć nie mogę, cały czas mam z tyłu głowy, że wyszły mi blade kreski, że może to jakieś przedokredowe żarciki. Jej!![]()