reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
W lesie już byłaś?:D. Szybka jesteś, nie pada u Ciebie? U mnie właśnie ulewa, ale ja się z niej cieszę:).
Po pracy mam zamiar ogarnąć paznokcie i wreszcie stopy:o
Hejka😊mam podobny plan tylko bez pracy, znaczy stopy i paznokcie 😊pościel zmieniona, jeszcze jakieś sprzątanie by się przydało... Ale na razie zrobię sobie herbatkę z cytryną i włączę dzień dobry😀

Mam ostatnio jakis dziwny okres ;( Pewnie przejdzie - jestem taka jakas zadzumiona ;) Bez placzy czy innych histerii tylko ciagle sie zstanawiam CO DALEJ? Unikam nawet siedzenia w domu :o Łaze po miescie jak poje....na, jezdze na rolkach do wieczora, psy tesknia, Łukasz nabzdyczony - nie dogadujemy sie ostatnio ;( On sie mnie ciagle wypytuje, zagaduje, zmusza - a ja sie blokuje -nie wiem dlaczego tak ;( Zawsze bylo na odwrot jak cos bylo nie tak to ja sie nagadalam jak glupia a on milczal i to mnie wkur.....lo. Tak mi wczoraj podniosl cisnienie bo rozmawial o mnie z moim szefem - a ten pozniej przy cycatej sie mnie wypytywal co mi jest !!!!! Nawet zaluje ze juz dzisiaj piatek i bede miala dwa dni bez pracy ;( @fredka84 dobrze ze nie ma dzisiaj slońca bo by nas kusilo na opalanko ;)

Dzien dobry dziewczynki. U nas dzisiaj deszczyk pada😭 a moj szefo wymyślił grilla bo to moj ostatni dzien w pracy. Dal mi wczoraj pieniążki na kiełbasę i piwko wiec szykuje się imprezka😂😂
Ja jak zwykle piekę bułki i chlebus😂
Cieszę się bo wczoraj moj szef powiedział że bez względu na sytuacje w firmie mam wrocic kiedy tylko bede chciała. Fajnie sie zachował. Cieszę sie i mimo wszystko uwielbiam swoja prace i bede za nimi tesknic😉
Milego dnia kochane ❤❤❤

reklama
W lesie już byłaś?:D. Szybka jesteś, nie pada u Ciebie? U mnie właśnie ulewa, ale ja się z niej cieszę:).
Po pracy mam zamiar ogarnąć paznokcie i wreszcie stopy:o
Właśnie zaczyna padać, tez się cieszę bo musiałam dosiac trawę i czekam aż mi urośnie wiec musi duuuuzo padać ;) ja wczoraj sobie zrobiłam stópki, tzn peeling i maseczkę bo miałam masakrę po robocie w ogrodzie ;) I rączki tez zawsze mam uwalone ziemią i czasem to wstyd gdzieś iść ;) btw. Kocham TWoja róże ❤️❤️❤️❤ jest prześliczna 😍😍😍

Do góry