nieagatka
Fanka BB :)
Ja [emoji16][emoji23]Wy serio pieczecie ciasta? Chce się wam? Kto to później zjada?
Mam wieczna ochotę na słodkie, mogłabym jesc tylko to [emoji1787][emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja [emoji16][emoji23]Wy serio pieczecie ciasta? Chce się wam? Kto to później zjada?
Ja mam zawsze ochotę na chipsy. Ok, może dlatego nie piekeJa [emoji16][emoji23]
Mam wieczna ochotę na słodkie, mogłabym jesc tylko to [emoji1787][emoji3]
Chipsami też nie pogardzę [emoji23][emoji16]Ja mam zawsze ochotę na chipsy. Ok, może dlatego nie pieke![]()
No ja umiem gotować. O ile nie zapomnialam jak się to robi po 5 miesiącach przerwy. Ale pieczenie to takie dla mnie bez sensu bo, dużo syfu, trzeba dużo sprzątać. Jest niezdrowe, i mam wyrzuty sumienia jak jem. A że moi tylko z czekolada a ja jej nie lubię... To jak już coś zrobię to dla nich więc nie jem. A nie lubię się narobić żeby potem nie jeść..Jak by u mnie nikt nie jadł to też bym nie piekła. Ja sama o sobie mowie,ze chu...owa pani domu ze mnie bo jak ja czegoś nie jem to sorry, inni też nie zjedzą bo tego nie robię [emoji1787][emoji23] do tego nie umiem gotować [emoji2356][emoji2357]
Kocham jezioraJak jutro pójdę to fotę cyknę, bo dziś deszcz popsuł plany i dzisiejy dzień spędzę w domu z książką.
Jezioro mamy fajne, ma ponad 3km długości i tak pięknie się wije, że nie widzisz końca. Kilka trupów niestety już w nim pływało![]()
Kobito, u mnie to ja walczę z mężem o ostatni kawałekWy serio pieczecie ciasta? Chce się wam? Kto to później zjada?
U mnie nikt nie je. Tylko ja. Więc nigdy nic nie pieke.
Z dupy ze mnie pani domu i matka polka.
No ja umiem gotować. O ile nie zapomnialam jak się to robi po 5 miesiącach przerwy. Ale pieczenie to takie dla mnie bez sensu bo, dużo syfu, trzeba dużo sprzątać. Jest niezdrowe, i mam wyrzuty sumienia jak jem. A że moi tylko z czekolada a ja jej nie lubię... To jak już coś zrobię to dla nich więc nie jem. A nie lubię się narobić żeby potem nie jeść..
Wszyscy w domu jedząWy serio pieczecie ciasta? Chce się wam? Kto to później zjada?
Ale się cieszę że wyszłaś z dołka i poszłaś do ludziTaaaaak bardzo ❤❤ Wkoncu trochę odżyłam ! Nie wiem czy to zasługa ostatniego pozytywnego testu czy zmiana otoczenia ale trochę zmieniłam myślenie ba pozytywne i poprostu czekam co będzie ❤
Na następny transfer jestem obstawiona lekami ( ze zdobyczy ❤❤❤❤) ale jednaktakże chyba musi się idąc co nie ? A jak nie to i tak jestem szczesliwa bo już mamy odłożone na kolejna stymulację i obędzie się bez kredytów
![]()