Oooo taaaak, chipsyJa mam zawsze ochotę na chipsy. Ok, może dlatego nie pieke![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo taaaak, chipsyJa mam zawsze ochotę na chipsy. Ok, może dlatego nie pieke![]()
U mnie dziś pizza. Ale nawet nie wiesz jak panikowalam przed tym i prawie koleżance z biura w rękaw płakałam że się wstydzę
.
Necia, a przecież są takie jednorazowe grille, bierzesz na spacer i robisz kiełbaski![]()
A u nas słońceResecik powiadasz, i prawidłowo. U mnie właśnie zaczęło mocno padać i na kawę miałam iść nad jezioro a niestety piję w domu
.
Że mnie teżZe mnie też kucharka i piekarka jak z koziej dupy trąba![]()
O, ja wczoraj żarłam na kolację taki makaronAle głodna jestem a wy tutaj tylko o jedzeniu. Póki co leżę w łóżku z cycem na wierzchu, moja królowa wyspać się musiDziś mam domowe nuggetsy, frytki dla najmłodszej z batata, surówka z kapusty i marchewki. Już nawet wymyśliłam wykwintną kolację dla dzieci - makaron z truskawkami
![]()
Teraz ja zaśliniłam telefonSmaczne w ch..wyszlo. Niese do rodzicow bo boję się za dużo zjesc [emoji1787]Zobacz załącznik 1131727
Ale wyczesanaU mnie dziś pizzaJeszcze tylko sera brakuje i będzie się działo
![]()
I salami i papryka i mozarella i ser żółty na wierzchu, ja już jestem głodnaAle wyczesana. Cukinia i szparagi? Ciekawy pomysł, jadłabym
![]()
Slinotoku znowu dostałamSmaczne w ch..wyszlo. Niese do rodzicow bo boję się za dużo zjesc [emoji1787]Zobacz załącznik 1131727