Czarna1985
Fanka BB :)
A ja często piekę i zazwyczaj wszystko sama zjadlamJa kiedyś piekłam, teraz mi się nie chce za bardzo![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja często piekę i zazwyczaj wszystko sama zjadlamJa kiedyś piekłam, teraz mi się nie chce za bardzo![]()
Ja mam tak samo. Jeżeli mam wybór schabowy , ziemniaczki, mizeria a kawalek ciasta. Zdecydowanie wybieram ciastoJa [emoji16][emoji23]
Mam wieczna ochotę na słodkie, mogłabym jesc tylko to [emoji1787][emoji3]
Ja najpierw schaboszczak potem ciasto [emoji16][emoji23][emoji12]Ja mam tak samo. Jeżeli mam wybór schabowy , ziemniaczki, mizeria a kawalek ciasta. Zdecydowanie wybieram ciasto[emoji12][emoji12][emoji12]
To ja chyba dziwna jestem bo ja nie lubieOooo taaaak, chipsy. Kocham
![]()
Ja to słodkie moge jesc na śniadanie, obiad i kolacjeJa najpierw schaboszczak potem ciasto [emoji16][emoji23][emoji12]
A dupa rośnie [emoji16][emoji3][emoji1787][emoji13]
Że mnie też. Ale już się przyzwyczailiśmy z mężem, że Geslerowa to ze mnie nie będzie
![]()
ja robilam maslo tym motylkiem czosnkowe i czesto wlansie robie koktajle z pietruszki ale fajnie bo ten nowy ma funkcje podrumienienia miesa i zrobilam tez kiedy knedliczki w gulszu![]()
Jak ja bym miała taki wybór to bym padła trupem z niezdecydowaniaJa mam tak samo. Jeżeli mam wybór schabowy , ziemniaczki, mizeria a kawalek ciasta. Zdecydowanie wybieram ciasto![]()
Bardzo! Ja już sobie nie wyobrażam dnia bez WasAle się cieszę że wyszłaś z dołka i poszłaś do ludzi. Siedząc sama ( jak to się odmienia
) w pustym domu ciężko jest myśleć pozytywnie. Myślę też, że te twoje młodociane towarzystwo robi robotę
. Kurde, na oczy cię nie widziałam ( znaczy na żywo) a się przejmuję
. Jednak na tym forum człowiek zżywa się z innymi i trochę żyje ich problemami, nie?