reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniówki 2021

reklama
No czytałam na ulotce o tym kwasie. Kurcze, jeszcze żebym nie zaznaczyła że jestem w ciąży... Ale specjalnie powiedziałam 😕 mam ochotę tam jechać i zrobić dym 🤬😡
Mam maść cynkową to spróbuje z nią, dzięki 😘
No jak Ci sie chce,to rob.Niby zwrotow nie ma,ale towar nie powinien zostac wydany z przeznaczeniem dla ciezarnej.Kwas borny jest p/wskazany bodajze u dzieci do lat 5 nawet na pupe,bo moze byc szpikotoksyczny.Czasami pediatrzy zapisuja 1% stezenie do masci przy odparzeniach silnych.A masz alantan w masci?

No jak Ci sie chce,to rob.Niby zwrotow nie ma,ale towar nie powinien zostac wydany z przeznaczeniem dla ciezarnej.Kwas borny jest p/wskazany bodajze u dzieci do lat 5 nawet na pupe,bo moze byc szpikotoksyczny.Czasami pediatrzy zapisuja 1% stezenie do masci przy odparzeniach silnych.A masz alantan w masci?
Cynkowa spoko

Ja bardzo podobna sytuacja :) urodzilam jak mialam ledwo 21,teraz mam 34.Nowy zwiazek,starania pol roku
Ja urodziłam pierwszego syna jak miałam 19 lat jest moim najlepszym kumplem teraz 😁,drugiego syna urodziłam jak miałam 31lat teraz jestem już kolejny raz w ciąży też bardzo duża różnica będzie bo mam 40 ale bardzo się cieszę .

Bo my babeczki takie jesteśmy, że wszystko przeżywamy, wszystko analizujemy 10x i martwimy się na zapas.. mój mąż ma na mnie nerwy jak tylko się zająknę, że coś może być nie tak, bo dlaczego miałoby być? 🤷‍♀️

Także na poprawę nastroju i skierowanie naszych myśli na przyjemniejsze tory - jak tam dziewczyny macie jakieś przeczucia co tam nosicie pod serduszkiem - dziewczynka, czy chłopczyk? 😁🥰

reklama
co do dzieci to u mnie widac na suwaczkach. hanut 24 lata a kropka bedzie jak skoncze 36. 12 lat roznicy. co do staran..... po hanucie mialam mirene a nawet dwie. wyjelam na koniec lutego i w drugim cyklu kropka sie pojawila
hanut dlugo mowila ze chciala by siostre... ale starsza. ostatnio tak marudzila ze jest sama i tak w sumie sie z nia zgodzilismy. my obstawiamy ze bedzie druga babka. zobaczymy

Do góry