Olcia2052
Fanka BB :)
Ja do lekarza dopiero 18.06 idę I się denerwujeNo nie calkiem.Musze Lezec,wstaje tylko do lazienki,mam duphaston i luteine.Ciaza musi sie "lepiej doimplantowac"....pojutrze do lekarza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja do lekarza dopiero 18.06 idę I się denerwujeNo nie calkiem.Musze Lezec,wstaje tylko do lazienki,mam duphaston i luteine.Ciaza musi sie "lepiej doimplantowac"....pojutrze do lekarza.
No czytałam na ulotce o tym kwasie. Kurcze, jeszcze żebym nie zaznaczyła że jestem w ciąży... Ale specjalnie powiedziałamNie smarowac.Tam jest kwas borny.Dziwie sie,ze Ci to wydala,ja bym sie bala.
Mam maść cynkową to spróbuje z nią, dziękiBepanthen moglby byc,albo masc cynkowa.
6 tygodni i trzy dni.To który to tydzień?
No jak Ci sie chce,to rob.Niby zwrotow nie ma,ale towar nie powinien zostac wydany z przeznaczeniem dla ciezarnej.Kwas borny jest p/wskazany bodajze u dzieci do lat 5 nawet na pupe,bo moze byc szpikotoksyczny.Czasami pediatrzy zapisuja 1% stezenie do masci przy odparzeniach silnych.A masz alantan w masci?No czytałam na ulotce o tym kwasie. Kurcze, jeszcze żebym nie zaznaczyła że jestem w ciąży... Ale specjalnie powiedziałammam ochotę tam jechać i zrobić dym
Mam maść cynkową to spróbuje z nią, dzięki![]()
Cynkowa spokoNo jak Ci sie chce,to rob.Niby zwrotow nie ma,ale towar nie powinien zostac wydany z przeznaczeniem dla ciezarnej.Kwas borny jest p/wskazany bodajze u dzieci do lat 5 nawet na pupe,bo moze byc szpikotoksyczny.Czasami pediatrzy zapisuja 1% stezenie do masci przy odparzeniach silnych.A masz alantan w masci?
Ja urodziłam pierwszego syna jak miałam 19 lat jest moim najlepszym kumplem terazJa bardzo podobna sytuacjaurodzilam jak mialam ledwo 21,teraz mam 34.Nowy zwiazek,starania pol roku
SuperJa urodziłam pierwszego syna jak miałam 19 lat jest moim najlepszym kumplem teraz,drugiego syna urodziłam jak miałam 31lat teraz jestem już kolejny raz w ciąży też bardzo duża różnica będzie bo mam 40 ale bardzo się cieszę .
Moja córka w sierpniu skończy 14 latSuper))) no moja corka w lutym skonczy 14 lat.Bardzo dlugo czeka na rodzenstwo
![]()