L
Lebkuchen_mum
Gość
Tak, prosilo mnei na priv kilka osob, otoczylo wsparciem i w ogole. Zrozumialam tez zeby nie brac do siebie wszystkiego po prostuPierniku wróciłaś na forum? Matko ile mnie ominęło![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, prosilo mnei na priv kilka osob, otoczylo wsparciem i w ogole. Zrozumialam tez zeby nie brac do siebie wszystkiego po prostuPierniku wróciłaś na forum? Matko ile mnie ominęło![]()
To i tak super, ze jestes w stanie spac przy migrenie, ja nie moge, mam mega migreny i nic nie pomaga. Na ogol u mnie rowno 4 dni trwajaJak egzaminy?
Też tak miałam kilka razy, nic nie bralam tylko szłam spać. Chętnie poznam sprawdzone sposoby na taki ból![]()
A w którym tygodniu jesteś ? Bo szczerze przyznam że się gubięZawsze można powiedzieć, że bobo wyrosło zanim zdążyłaś założyćJa dużo ubranek na początek będę miała po bratanku, bo miał sporo neutralnych, więc jak ktoś będzie chciał coś kupić to będę prosić o wstrzymanie się
tym bardziej, że znam gust osób z rodziny
A moi rodzice na szczęście zawsze jak chcą dać prezent, to dają pieniądze, więc nie obawiam się zakupów z ich strony
![]()
Super cieszę się że wróciłaś z takim podejściemTak, prosilo mnei na priv kilka osob, otoczylo wsparciem i w ogole. Zrozumialam tez zeby nie brac do siebie wszystkiego po prostusytuacja zyciowa sie poprawila, stresu duuuzi odeszlo wiec i samopoczucie wrocilo i takie zyciowe zrozumienie
![]()
brakowalo mi bardzo rozmów tutaj. Nie mam za bardzo z kim tak popisac no i zżyłam sie z wami wlasnie
![]()
Strasznie się stresuje. Mi też kazała pójść od razu do gabinetu. Ciekawe czy będą kolejki . Ja niestety będę sama. Mąż za granicą...Tak, wysłałam pocztą.
Pewnie Skórczewski bo to jedyny w szpitalu miejskim z certyfikatem fmf.
Jest jeszcze ktoś w Bizielu. Z takich na nfz.
Będę jeszcze chyba dzwonić bo od razu kazała się udać do gabinetu nr 17 na 1 piętrze, a przeważnie w poradniach najpierw trzeba zgłosić przybycie w rejestracji. Ale to pewnie dlatego chcieli to skierowanie żebyśmy już w rejestracji nie stały.
I ciekawe czy męża wpuszczą.
Już zdążyła nowa babeczka mnie shejtowac takze ten...Super cieszę się że wróciłaś z takim podejściem![]()
A w którym tygodniu jesteś ? Bo szczerze przyznam że się gubię![]()
To i tak super, ze jestes w stanie spac przy migrenie, ja nie moge, mam mega migreny i nic nie pomaga. Na ogol u mnie rowno 4 dni trwaja ☹
Jeszcze do tego nie doszłam podaj numer strony,Już zdążyła nowa babeczka mnie shejtowac takze ten...mozna powiedziec ze bez zmian
ale wzielam to ze smiechem
![]()
Oj kurcze nie wiem juz dzis tyle narobilysmy ze szokJeszcze do tego nie doszłam podaj numer strony,się chyba nie dokopie
![]()