Nie robiłam bety, ale jesteśmy w podobnym dniu cyklu trzymam za nas kciuki
O to super! Oby wyszła potwierdzająca. Daj znać jak już będziesz miała wynik.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to super! Oby wyszła potwierdzająca. Daj znać jak już będziesz miała wynik.
To zdecydowanie za wcześnie na pozytywną betę we krwiMyślę, że dzisiaj jest 9 dni po owu. 5 czerwca był pęcherzyk, 6 czulam lekki ból, 7 przy monitoringu już pecherzyka nie było.
Chodziło mi, że jak będziesz robić w dniu planowanego (tfu) @Nie robiłam bety, ale jesteśmy w podobnym dniu cyklu trzymam za nas kciuki![]()
Chciałam to usłyszeć, bo znowu się rozczarowanie wdarło. Niby czytałam o tym wszystkim i wiem, ale dobrze tu z wami porozmawiaćTo zdecydowanie za wcześnie na pozytywną betę we krwiBardzo rzadko do zagnieżdżenia dochodzi 6 dpo żeby 9 dpo beta była już pozytywna
Ja bym powtórzyła, bo niska beta o niczym nie świadczy wg mnie
![]()
Proszę! 14 miesięcy starań, wertowania internetu, różnych historii i wypowiedzi lekarzy nie poszło u mnie w lasChciałam to usłyszeć, bo znowu się rozczarowanie wdarło. Niby czytałam o tym wszystkim i wiem, ale dobrze tu z wami porozmawiaćdziekuje bardzo
![]()
Ja też miałam pozamaciczna robiłaś drożność jajowodow?Cześć dziewczyny, jestem tu nowa, ale od dłuższego czasu czytam wasze posty i za kazdym razem trzymam za nas kciuki.
Moja historia po krotce - szybka ciąża 1 cykl starań, ale okazało się, że była pozamaciczna - brak lewego jajowodu. Mam cykle stymulowane Clo, Pregnylem. Od 2 mcy staramy się o dziecko, dzisiaj mam 22 dzien cyklu, wg. Flo @ mam dostac w sobotę. Dzisiaj robiłam bete i wyszła 1.7...myślicie, że coś może jeszcze wyjść?
Z tego co obserwuje na forach to coraz więcej jest ciaz pozamacicznych ja jeszcze jak rok temu szukałam informacji to było tego naprawdę małoU mnie dzisiaj 18
Ja też miałam pozamaciczna robiłaś drożność jajowodow?
Lycky a ty w końcu robiłaś? Ja mam 25.06 sono hcgU mnie dzisiaj 18
Nie robiłam, bo jak mnie otwierali powiedzieli, że lewy jajowód miałam drożny jak autostrada, a mimo wszystko ugrzęzło po drodze, poza tym popatrzył podczas laparo na prawy jajowód, który stwierdził że jest całkiem w porzadku. więc lekarz prowadzący powiedział,że na razie działamy, bo drożność to u mnie tylko niepotrzebna ingerencja przynajmniej na razie.U mnie dzisiaj 18