xnightfall94
Fanka BB :)
Hahah dziękiNo to jeden już Ci podsuneja w pierwszej ciąży miałam po owulacji cały tydzien sluz plodny i okazało się że Jestem w ciąży
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahah dziękiNo to jeden już Ci podsuneja w pierwszej ciąży miałam po owulacji cały tydzien sluz plodny i okazało się że Jestem w ciąży
![]()
A dlaczego nie wiesz ? Jakieś problemy?A ja dopiero 18dc także sobie jeszcze poczekamZ tym, ze akurat w tym cyklu nie bardzo wiem z czego bardziej byłabym zadowolona , z @ czy dwóch kresek . No nic, czekamy
![]()
Bo spadły na nas niespodziewane zawirowania finansowe i po prostu rozsądniej byłoby najpierw z nich się wykaraskać , no ale poszaleliśmy niecoA dlaczego nie wiesz ? Jakieś problemy?
Hahah dziękiale wiesz co, w zeszłym miesiącu jak mój okres przyszedł po 36 ;o dniach w końcu , to tez miałam tak mokro ciagle, więc ja tego nie biorę za objaw
hmm, że ja nie pamietam jaki miałam w pierwszej ciąży :>
Jestem właśnie w dokładnie takiej samej sytuacjiTragedia ! Ale dlaczego teraz tego tak dużo? Od czego to zależy ja też miałam drożne A jednak ta cp była ...
Ja już zglupialam i jak robić te testy teraz [emoji848][emoji848]Muszę przyznać Ci rację, wczoraj jeden test zrobiłam po 3h nie picia i obie kreski takie dziwne, a wypiłam tylko koktajl i po 15 minutach zrobiłam drugi test i już wszystko ładnie wyszlo[emoji2368]
Ja rozumiem o co chodzi tylko zastanawia mnie to że kreska testowa wychodzi słaba jak nie pije a jak pije to testowa jest ciemniejsza.Ja normalnie pije nie zwracam na to uwagi i mi wychodzą testy owu normalnie. Będzie stężenie to nawet w rozwodnionym moczu wyjdzie nie martw sie
Ja miałam tak w ostatnim cyklu, cały poprzedzajacy@tydzien ból jajników, ból głowy, zmęczenie i nudności, no i jeszcze śluzu tak dużo miałam, a nigdy takich objawów nie mialam, więc w przyszłości nie będę już schizowac na jakiekolwiek dziwne dolegliwości. Testować będę najwcześniej dwa dni przed spodziewana @Powiem Ci, że to był mój pierwszy objaw... Ale... niedawno też miałam dokładnie tak samo, ból głowy, sluz plodny po owulacji itp A nic z tegotakże nigdy nie wiadomo
![]()