reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2021

Dzień dobry
Trzymam kciuki za wizytujace.
Mnie znowu od rana muli 🤢🤮🤮
Piersi bolały na początku dość mocno , rano budziłam się jak by mi je ktoś w nocy ciągnął 😂🤷
Sny to mi się takie głupie śnią.
Witaminy biorę Pregna plus takie mi zalecił mój ginekolog - koszt ok 40 zł za 30 tabletek.
Myślę co tu zrobić na obiad. A Wy co robicie dziewczyny ??
W Rossmannie Pregna Plus często jest za 34,99.
No i też mam ten dylemat jak z resztą codziennie co zrobić na obiad 😅 mam smaka na jakąś zupę krem...

reklama
U mnie dzis i jutro schabowe z ziemniakami z surowka z pekinskiej z pomidorem,ale to Moj bedzie robil,jak wrici z pracy.Tylko,ze w ogole nie mam na to ochoty,moze mi sie odmieni do 15tej...
Ja biore vigantol i folian z solgara.W planie-elevit,bo nie ma jodu.

Dzień dobr, cześć i czołem! Dzisiaj na wizytach @Pika9191 , chyba @klucha09 i ja :D trzymamy kciuki!

Kalendarz wizyt:
17.06
@Pika9191 11:00 wizyta;
@Inka91 15:40 wizyta;

18.06
@justa_w 17:00 wizyta;
@anusiaanusia 17:00 wizyta;

19.06
@Smerfetka_em 8:00 wizyta;
@JoannaMB 10:00 wizyta;

22.06
@KasiaKar 10:30 wizyta;
@Izkawalizka 11:20 wizyta;
@Elka1306 17:00 wizyta;
@Angelika22 usg prenatalne;

23.06
@Inka91 10:20 usg prenatalne;
@M@lly 11:00 wizyta ppc;

24.06
@Pawlinka82 9:00 wizyta;
@Ola1994 10:00 wizyta;
@Izkawalizka 11:45;

25.06
@Angelika22 wizyta z usg;
@AnMil 18:45 wizyta z usg;

26.06
@Agnieszka40 9:00 usg prenatalne;
@M@lly 10:00 wizyta nfz;
@asia333podlasie wizyta;

29.06
@Patka0000 10:30 wizyta;
@Magdalena5 13:00 usg prenatalne;
@Andzia155 16:00 wizyta;
@Magdalena5 16:20 wizyta;

30.06
@D4ri4 12:30 wizyta;
@Andzia155 12:50 usg prenatalne;
@JoannaMB 16:30 usg prenatalne;
@Asij3090 18:45 wizyta;
@Annasol93 usg prenatalne;
Ja mam jutro na 11;00

Zakup detektora to była najlepsza decyzja , mijają objawy a ja bym się zastanawiała co jest nie tak . Czy coś w ogole jest nie tak. A teraz kilka sekund i znajduje serce :)idę dziś oddać krew na pappe :) we Wrocławiu pochmurno i dobrze , nie zgrzeje się :D miłego dnia i udanych wizyt :)

W którym jesteś tygodniu? Zastanawiam się kiedy kupić. Czy po prenatalnych czy wcześniej.

Znam przypadek gdzie kobieta przestala nagle czuć ruchy dziecka ( była koło 20tyg) i się zmartwiła i pożyczyła od koleżanki detektor. Znalazła puls ale nadal się zastanawiała czemu dziecko się nie rusza. Poszła do lekarza żeby mieć pewnosc ze wszystko Ok. Lekarz powiedział ze płód obumarł a puls który znalazła to był jej puls a nie dziecka 😔😭
Straszne... wiem chociaż na tym Wczesnym
etapie puls dziecka jest o wiele szybszy od naszego wiec łatwo rozpoznać 😃

Szczerze żałuję że to przeczytałam. Jak już się czuje ruchu i nagle nikną to mnie nawet puls by nie uspokoił

Cześć dziewczyny, czy można jeszcze do Was dołączyć? Jestem w pierwszej ciąży, mam milion pytań w głowie, a głupio mi męczyć nimi cały czas bardziej doświadczone koleżanki. Szukalam właśnie takiego miejsca jak tutaj 🙂. Pozdrawiam wszystkie!
27 lat
11 t 1 d
Termin na 5 stycznia 2021
Badania prenatalne 25.06

W którym jesteś tygodniu? Zastanawiam się kiedy kupić. Czy po prenatalnych czy wcześniej.

Szczerze żałuję że to przeczytałam. Jak już się czuje ruchu i nagle nikną to mnie nawet puls by nie uspokoił
Jest mnóstwo takich historii, warto poznać chociaż jedna z nich, zatrzymać się i uświadomić sobie jakie ogromne szczęście mamy 😃

Cześć dziewczyny, czy można jeszcze do Was dołączyć? Jestem w pierwszej ciąży, mam milion pytań w głowie, a głupio mi męczyć nimi cały czas bardziej doświadczone koleżanki. Szukalam właśnie takiego miejsca jak tutaj 🙂. Pozdrawiam wszystkie!
27 lat
11 t 1 d
Badania prenatalne 25.06
Witaj w naszym gronie 😀

27 lat
11 t 1 d
Badania prenatalne 25.06
Witamy! To idziemy łeb w łeb, mam tak samo 😃 tylko jestem rok starsza😃

reklama
Do góry