To chyba od lekarza zależy. Bo mój mówił, że do 2,5 to ok. A jakbym miała powyżej to mam się zgłosić do endokrynologa. Na szczęście miałam 1,7.Za wysoki według mnie. Ja miałam 2,39 mam orze pisany od ginekologa Metropolii 50, a w poniedziałek idę do endokrynologa.
reklama
anusiaanusia
Fanka BB :)
No to jestem ciekawe ile mój bejbol jutro będzie miał11+6 aktualnie
Stelle
Jedyne co mnie dzos cieszy to mija przyjaciółka po 7 latach starań zaszłalekarz dwa lata ja prowadził i pogonila. Posluchala się mnie co i jak i jeden cykl i pyk mamy 4 tydzień u niej
Ojej, to jakie Ty jej złote rady dałaś?

Cudowne wiadomości ❤ szkoda ze okruszki nie chciały ładnie zapozowaćJestem po wizycie i jamaluchy rosna jak na drożdżach
jedno ma 5,3 cm i tętno 168, a drugie 5,6 cm i 158 uderzen. Dostałam jakieś globulki, bo w cytologii wyszedł stan zapalny. Musze powtorxyc tsh i zrobic dodatkowo ft3 i ft4, bo wyszlo mi 0,02 ledwie. Toksoplazmoza do powtórzenia po 21 tc, bo nie przechodzilam. I najlepsze- kazal mi kontrolowac swoja wage, bo schudlam teraz,.a spadek masy ciala podobno nie moze byc wiekszy niz 5%. Gdybym spadla jeszcze na wadze, to wtedy do szpitala na kroplowki. Takze jako ze wagi w.domu nie man,.to musielismy jechac po drodze i kupić
nic no, najwazniejsze, ze z dziećmi w porządku
a zdjecia mi zadnego nie dal, bo sie dupkami odwracaly i nic fajnego nie wyszło.

Prawie 13Ale ekstra wiadomości ! ❤ Maluszki już naprawdę spore. Prawie 12 tyg?
Stelle
Kurcze, znowu mi się mózg wyłączyłTo chyba od lekarza zależy. Bo mój mówił, że do 2,5 to ok. A jakbym miała powyżej to mam się zgłosić do endokrynologa. Na szczęście miałam 1,7.

anusiaanusia
Tak jak mi taka fajna położna powiedziała femibion 0 plus 1 tabletka folika. Sex przed 6 rano i między 19-21 I poleżeć jak siewca. Już 3 mojej koleżance to pomogłoOjej, to jakie Ty jej złote rady dałaś?
Cudowne wiadomości ❤ szkoda ze okruszki nie chciały ładnie zapozowaćeh, mąż bardzo chciał bliźniaki, ja byłam tym przerażona bo faktycznie po linii mamy byłam obciążona bliźniakami ☺ ale teraz trochę Ci zazdroszczę
no nic, w pełni zadowolę się jednym zdrowym maleństwem ☺
Ja sie nie spodziewalam nigdy blizniat, bo u mnie w rodzinie nigdzie nie bylo, a tu bum!Ojej, to jakie Ty jej złote rady dałaś?
Cudowne wiadomości ❤ szkoda ze okruszki nie chciały ładnie zapozowaćeh, mąż bardzo chciał bliźniaki, ja byłam tym przerażona bo faktycznie po linii mamy byłam obciążona bliźniakami ☺ ale teraz trochę Ci zazdroszczę
no nic, w pełni zadowolę się jednym zdrowym maleństwem ☺
A jak sie lezy jak siewca?Tak jak mi taka fajna położna powiedziała femibion 0 plus 1 tabletka folika. Sex przed 6 rano i między 19-21 I poleżeć jak siewca. Już 3 mojej koleżance to pomogło
Z
zmiana8.2
Gość
WlasnieA jak sie lezy jak siewca?![]()
reklama
Stelle
Serio godziny mają jakieś znaczenie?Tak jak mi taka fajna położna powiedziała femibion 0 plus 1 tabletka folika. Sex przed 6 rano i między 19-21 I poleżeć jak siewca. Już 3 mojej koleżance to pomogło