Serio miałaś tyle transferów?Cos kolo tego ,kiedys policze zeby z tematem stanac oko w oko.Anecia po prostu wylaczymam emocje i podchodzilam zadaniowo .To mnie uratowalo i zawsze byl plan B i C![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio miałaś tyle transferów?Cos kolo tego ,kiedys policze zeby z tematem stanac oko w oko.Anecia po prostu wylaczymam emocje i podchodzilam zadaniowo .To mnie uratowalo i zawsze byl plan B i C![]()
Zapachy na niego wpływają relaksująco
2 z inseminacji, 2 naturalne ale typowo biohemuczne 1 dnia beta ok 3 dnia bez przyrostu.czesc, miałas 4 ciąże po inseminacji?? mi się nigdy nie udało. Mój lekarz były twierdził że to maść na szczury... chociaz przed ivf też chyba 5 miałam insem. ale bez rezultatów
Tylko groźny jak tygrys![]()
Zapachy na niego wpływają relaksującowiec co sobie będzie żałował
ale Fredka toz to moj kot jest
Tzn kotkajak to możliwe?
Nie dość ze bani tak samo, to jeszcze mamy identyczne koty
![]()
No właśnie planowaliśmy w tym roku, ale przez wirusa przeprowadzka nam się odciągnęła i pewnie pojedziemy w przyszłym roku, bo na jesieni znowu kolejne podejście, wiec ciezko będzie to wszystko ogarnąć.A jeszcze 5lat temu wjazd do parku Güell był za darmo.[emoji16] Ale fakt, Barcelona jest droga.
No i jeśli zostało Wam południe to koniecznie musicie wrócić, Andaluzja jest boska. Ja muszę się kiedyś do Malagi wybrać, bo nie byłam.
Ja pamiętam Twojego kota, bo na początku naszej "znajomości" zagadalam cię o kota, właśnie mój Dziki ma identyczne umaszczenieZapachy na niego wpływają relaksującowiec co sobie będzie żałował
ale Fredka toz to moj kot jest
Tzn kotkajak to możliwe?