reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oby łykał, bo wiesz jak to facet 😂 myśle ze mu nie zaszkodzisz. Moj na pewno łykał Profertil regularnie, a te inne jakoś tak dziwnie długo mu się nie kończą 🤔
\

Powinno się wyprodukować czopki dla mężczyzn na wszelkie dolegliwości. A potem tylko obserwować jak się "czają" by to zastosować.

No nic tylko zasiąść w fotelu, pop corn i oglądać 😂😂🤣🤣🤣

Tak tak my się oczywiście kochamy :) :) :) Jak 🐶 z 🐱

W poniedziałek mam usg już się nie mogę doczekać. Zastrzyki nawet jakoś robię sobie z tym że ktoś musi być przy mnie bo po ostatnim razem jak zemdlałam wolę żeby ktoś był że mną.

o rany!

też bym sobie nie zrobiła sama... bałabym się...

dobrze, że mam pielęgniarki w pracy :-) :):-) :):-) :)

Pakuj się i dawaj ze mną pod palemki 🌴🍸
Szukam ,oglądam cały czas
Nie wiem na co się zdecydować 😬
Ceny zależy gdzie chcesz lecieć
Ale mniej więcej tyle samo wyjdzie jak co roku z tego co widzę
Planuje wylecieć na początku lipca czyli już zaraz a nic nie wybrałam jeszcze 🤣

Też się nie mogę zdecydować.

Ale z racji skierowania na in vitro zostanie morze Bałtyckie w wersji bidota 🤪🤪🤪🤣🤣🤣

Ze jest zrobiona,bym nie powiedziala.Sa tam glownymi goscmi z czego ta wyspa zyje i dobrze.Co nie zmienia faktu,ze jesli wypozyczysz sobie samochod,to masz i cudne samotne zatoczki i piekne plaze i swiety spokoj .Do zwiedzania jest cale mnostwo,sa wspaniale ogrody botaniczne,pamaranczarnie,kosciolki .Ja ten klimat uwielbiam .

Zrobiona w takim sensie, że jeśli jadę tam u mam problem żeby się porozumiewać po hiszpańsku, bo kelnerzy chociażby to Anglicy i Niemcy, a w menu prędzej znajdę hamburgera czy hotdoga niż tutejsze dania to dla mnie to już nie jest ani fajne ani autentyczne i nie będę tego polecać.
Podobne klimaty jak to co opisujesz są na Costa Brava, a przynajmniej jest tam po hiszpańsku czy też katalońsku [emoji6]

J
Jeśli mowa o kotach mam ich aktualnie 5 🙈🙈Prztszla znajda i okocila sie w ogrodku. A ze było mi jej szkoda to zaczęłam karmic. Tak żę chyba tak szybko odemnie nie pojdzie, hehe.
Jeeeeju, ale masz u mnie ogromnego plusa za tak piękne zachowanie ❤️❤️❤️. Ja też jestem bardzo za zwierzętami i nienawidzę kiedy jakieś cierpi ❤️

reklama
Ja pamiętam Twojego kota, bo na początku naszej "znajomości" zagadalam cię o kota, właśnie mój Dziki ma identyczne umaszczenie 😘. On jest bardzo kumaty, reaguje na swoje imię i jak do niego coś tam gadam to on mi odmrukuje 😊.
Pamietam Fredzia 😁, szkoda ze swoją wysterylizowalam, bo nie dość ze futro podobne, to tez taka kumata 🤣, mąż się zieje ze z kotem gadam 😂😂😂, ale ona mi odpowiada 🙈😜, ciekawe co by z tego było jakby się spotkali, nowa rasa ?... 🤔ale teraz już można pomarzyć 😂, bo swojemu tez pewnie wycielas jajka 🙈

Do góry