reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniówki 2021

Laski tez macie problem z cera? Co robicie? U mnie porazka

Ja co prawda nie mam już w ogóle problemów z cerą, ale na samym początku jak tylko zaszłam w ciążę, to na policzkach wyrzuciło mi dosłownie czerwone, piekące plamy - dermatolog mnie nastraszyl, że wyglądało aż na toczeń rumieniowy 🥴 ja wtedy stosowałam emolium P - to jest taki krem do stosowania nawet przy leczeniu egzemy itp i jest bezpieczny w ciąży. Mi pomógł bardzo. Ale słyszałam też, że wiele kobiet tak właśnie przechodzi pierwszy trymestr ciaży i w drugim trymestrze się to podobno ładnie wycisza 😊

Załączniki

• Screenshot_20200619-144131_Google.jpg
    Screenshot_20200619-144131_Google.jpg
    199 KB · Wyświetleń: 48
reklama
gratuluję ❤ i zazdroszczę takich krótkich dniówek w pracy

Mam 3/4 etatu czyli 6h dziennie pn-pt z wyboru. Dziś powinnam być od 8.30. ale byłam na 12 :D.

Ja już po wizycie. Nie wpisuje się na listę bo się boje złych wieści. U mnie 10+3, 3,55 cm, krwiak niestety nie zniknął ale już tak nie zagraża, serduszko 158 :) i od jutra zaczynamy przygodę z heparyną, ale to żadna cena :) Będę teraz spokojna jakieś dwa dni 😅 Dziewczyny ja przeleżałam 5 tygodni w domu (w tym tydzień w szpitalu), cieszę się jak dziecko bo będę już mogła powoli wracać do życia :) dziś idę do Rossmanna 😍😍😍

Jedynie nie wiem ile serce bije. Bo nie mierzy. Ale widziałam jak mruga.

Ja dzis mam kluski z truskawkami a później spaghetti.

reklama
Do góry