karolinka1990
Zaciekawiona BB
Ja mialam o 16:30 godz 4 cm . Urodzilam 17:27
Po tabletce wszystko mi runelo nagle na dol i sie zaczeloPowodzenia. Oby poszlo szybko i bezbolesnie (o ile tak idzie)
Trzymam kciuki
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam o 16:30 godz 4 cm . Urodzilam 17:27
Po tabletce wszystko mi runelo nagle na dol i sie zaczeloPowodzenia. Oby poszlo szybko i bezbolesnie (o ile tak idzie)
Trzymam kciuki
![]()
Gratulacje! Leon -piękne imięJa już po
Leon. godz 9:01
3500. 53 cm ❤
Porod długi i ciężki a po porodzie miałam krwotok i musieli mnie brać na sale i jednak dać zewnstrzoponowe a małego urodziłam tylko przy pomocy gazu i na koniec oksy bo parte nie były tak często jak powinny.
Cieszę się ze mam to za sobą
GratulacjeJa już po
3500. 53 cm ❤
Porod długi i ciężki a po porodzie miałam krwotok i musieli mnie brać na sale i jednak dać zewnstrzoponowe a małego urodziłam tylko przy pomocy gazu i na koniec oksy bo parte nie były tak często jak powinny.
Gratuluję ❤❤❤Ja już po
3500. 53 cm
GratulacjeJa już po
3500. 53 cm ❤