Angelika22
Fanka BB :)
Ja mam tez angelsounds ale we wtorek 2 razy znalazłam i dopiero dziś rano , bardzo mi ciężko , może mały za bardZo ucieka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który masz tydzień? Przepraszam ale na tel nie widzę suwaczków. A nie pamiętam.Ja mam tez angelsounds ale we wtorek 2 razy znalazłam i dopiero dziś rano , bardzo mi ciężko , może mały za bardZo ucieka
Ja bardzo dobrze prócz bolących piersi nic mi nie dolegaJak sie czujesz ?
Byłam i udało się kupić kilka sukienek i zwykle spodenki ale już nie najmniejsze tylko rozmiar lub dwa do przodu. Polecam Kik pepco.. Szkoda mi kasy na inne ciuchy skoro to tylko pod ciążę..Wchodzę w swoje ciuchy ale jak mi coś opina brzuch to doprowadza mnie do szału.. Czekam aż będę mieć ładna piłeczkę i będę mogła chodzić z obcisłych spodnicachgratuluje wizyt dzisiejszych.. Ja dzisiaj zmęczona, po zakupach spałam. Teraz boli mnie głowa i lekko odczuwam lewy jajniki, lub macice sama nie wiem. Zauważyłam ze jak mam zalatany dzień to później właśnie się to tak odbija na mnie. Weekend pełen luz
![]()
Kupiłam sobie detektor tętna płodu (używany). Wiem, że to za wcześnie ale wolę już go miećpróbowałam nawet użyć, ale niestety nie wiem gdzie szukać tego bąbla.
I wiecie co? Dałam wpis na grupie na FB mojego miasta. Zobaczył to ktoś z dalszej rodziny mojego męża i już się zaczęły telefony do teściowej... Boże, co to kogo obchodzi? Tesciowa do mnie zadzwonila, że podobno dałam gdzieś jakiś post i się rozeszło.
Ja też ale ja mam miniJa mam angelsounds
Mąż to jeszcze z radości u mnie koleżanka powiedziała wszystkim swoim koleżankom bo sama się wygadala, swoim dzieciom a nawet naszej pediatrze od dzieci!A daj spokój, ludzie swojego życia nie mają... Ja dziś wchodzę z psami do domu a mi sąsiedzi ciąży gratulują, a prosiłam męża żeby trzymał język za zębami.... No nie da się kuźwa po prostu się nie da.....