reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2021

Będzie dobrze, trzymam kciuki ✊ gdzie Ci wyszlo?
Na plecach... ale żaden lekarz nie chce mnie przyjąć. Z nocnej opieki wysyłają na izbę do ginekologa bo się nie podejmą leczenia. A z kolei na izbie na mnie nakrzyczeli, ze oni co najwyżej ciąże potwierdza i mam na SOR do jednego lekarza po jakaś głupia kartkę i potem do drugiego szpitala do dermatologa... Pozdrowienia ze stolicy... ;(

reklama
Przepraszam, ze Wam truje ale jestem sfrustrowana. Z jednej strony na mnie krzyczą, ze być może zarazam ale nikt nie chce mnie zbadać ;(
No ale co według nich masz zrobić, skoro jest piątek i nikt Cię do poniedziałku nie przyjmie :(. Ja byłam w szpitalu w niedzielę i też latałam od nocnej opieki po SOR w ta i z powrotem. Nie daj się odesłać!!!!

Na plecach... ale żaden lekarz nie chce mnie przyjąć. Z nocnej opieki wysyłają na izbę do ginekologa bo się nie podejmą leczenia. A z kolei na izbie na mnie nakrzyczeli, ze oni co najwyżej ciąże potwierdza i mam na SOR do jednego lekarza po jakaś głupia kartkę i potem do drugiego szpitala do dermatologa... Pozdrowienia ze stolicy... ;(
Przepraszam, ze Wam truje ale jestem sfrustrowana. Z jednej strony na mnie krzyczą, ze być może zarazam ale nikt nie chce mnie zbadać ;(
Nie masz za co przepraszać, po to tutaj jesteśmy. Ale zupełnie nie wiem co Ci doradzić 🤷‍♀️ Mam nadzieję, że dermatolog w następnym szpitalu stanie na wysokości zadania!

Matko kochana, jakiś lekarz pierwszego kontaktu mógłby Cię chociaż obejrzeć, żeby potwierdzić albo zaprzeczyć, że to wygląda jak półpasiec.. bo może tylko jakąś wysypkę dostałaś, albo coś Cie pogryzło, a tak to Ty się tylko bidulo nastresujesz.. Żyjemy w naprawdę okropnym kraju pod tym względem 😷😬

Nie było mnie tu od południa i mam tyle do nadrobienia 😱 zaraz będę nadrabiać, ale najpierw napiszę co u mnie 😁 byliśmy dziś z synkiem u mamy, powiem Wam że tam wszystkie dolegliwości mi minęły... Może temu że nic nie musiałam robić 😁 zjadłam pyszny obiad i w ogóle, nawet zmęczona nie byłam 🤦 potem mąż wrócił z pracy, synek tam został a ja pojechałam z mężem wybierać płytki do łazienki... Oczywiście od razu zmęczenie i czułam jakbym miała wielką kulę w gardle... Pojechaliśmy do mamy odebrać synka- znowu super się czułam 😁 a jak wróciliśmy do domu to znowu standardowo, czyli kula w gardle i może nie mega mdłości, ale takie mulenie... Czyli jednym słowem nie ma jak u mamy 😁😁😁

A co do cery to jest dramat.... Ciągle mi coś wyskakuje. Dziś nawet odkryłam podczas kąpieli, że zrobił mi się tam na dole taki wielki i bolący 🤦🤦 także osiągnęłam szczyt szczytów jeśli chodzi o pryszcze 🤦

reklama

Załączniki

• 1ee044a94bb6a5bc683304d4a670.jpeg
    1ee044a94bb6a5bc683304d4a670.jpeg
    24,7 KB · Wyświetleń: 71
Do góry