Trzeba dać na luz czasamiHej laleczki nie zlinczujcie mnie ale dzisiaj się z przyjaciółmi alkoholizuje ale grzecznie czysta i woda z cytryna
Ale zaraz zgrzeszy bo chłopaki polecieli do maca po jedzonko![]()

Ja zmykam spać

Baw się dobrze

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzeba dać na luz czasamiHej laleczki nie zlinczujcie mnie ale dzisiaj się z przyjaciółmi alkoholizuje ale grzecznie czysta i woda z cytryna
To trzymam kciuki w takim razie![]()
Napewno dam znać. Jutro pobranie wiec dopiero jakies wiadomości w poniedzialek będą a transfer w czwartek.Trzymamy mocnooo !!! ❤Daj znać jak się rozwijają
Hej laleczki nie zlinczujcie mnie ale dzisiaj się z przyjaciółmi alkoholizuje ale grzecznie czysta i woda z cytryna ❤❤
Na pewno się udaKochana piękny cud❤❤❤ciesze się bardzo ze ci sie udalo. Ja wiem ze bez tych lekow nie mam szans, 3 transfery i 3 ciążę biochemiczne . Czas pokaze czy zdarzy się mi tak piękny cud![]()
Pamiętałam że ktoś w czapce spał tylko nie mogłam sobie przypomnieć ktooooNo naprawdę, mój mąż mówi, ża mam coś z deklem nie tak... Pisałam Wam juz kiedyś jak na ognisku byliśmy, a zanim poszliśmy pościel zmieniłam... A wiesz jak włosy po ognisku jebia... Noi się najebałam na tym ognisku, rano się budzę, a ja na głowie czapkę zimową mam, założyłam żeby pościel mi nie śmierdziała
Wiem myszulko, ja za Ciebie teżJa tez nie czulam żadnej różnicy
Wyniki w ciagu dwoch tygodni. Jak juz chodze to mi sie nie śpieszy! Znowu beda mi wbijac igly w to kolano, wiec chce pojsc jak najpóźniej
A teraz sie urlopujemy, jest pięknie
Ty wiesz ze ja za ciebiecały czas! W koncu musi sie udać!
Kochana, jaki linczHej laleczki nie zlinczujcie mnie ale dzisiaj się z przyjaciółmi alkoholizuje ale grzecznie czysta i woda z cytryna ❤❤