Możesz go prowadzić jak masz chęćDzień doberek! Jak tam się czujecie dzisiaj? Czy któraś ma dzisiaj coś ważnego? Bez kalendarza ciężko wszystko zapamiętać![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możesz go prowadzić jak masz chęćDzień doberek! Jak tam się czujecie dzisiaj? Czy któraś ma dzisiaj coś ważnego? Bez kalendarza ciężko wszystko zapamiętać![]()
Nie nie. Poczekam na @bazylia128Możesz go prowadzić jak masz chęć. Ja tego nie ogarniam, to się nie pcham
![]()
Ja kawę odstawiłam zupełnie już przed staraniami, żeby nie mieć szoku bezkofeinowego, a piłam jedna rozpuszczalna z jednej łyżeczki z mlekiem. Naczytalam się, że kofeina powoduje skurcze i się wystraszyłam.I co z kawą? Ja piję jedną dziennie sypaną z dwóch płaskich. Mogę? Bo zdania są różne
Piłam kawę ale bardzo słabą. Raczej to była woda z kawąI co z kawą? Ja piję jedną dziennie sypaną z dwóch płaskich. Mogę? Bo zdania są różne
Ja tez kawę odstawiłam za to pije zielona herbatę...ale co do kawy to opinie są podzielone jak zwykle...jedni mówią, żeby nie pic a inni, ze wręcz poprawia krążenie i można...Ja kawę odstawiłam zupełnie już przed staraniami, żeby nie mieć szoku bezkofeinowego, a piłam jedna rozpuszczalna z jednej łyżeczki z mlekiem. Naczytalam się, że kofeina powoduje skurcze i się wystraszyłam.
Dziewczyny dzień dobryWiecie czy jest gdzieś na forum co można w ciąży,czego nie? Chodzi mi o wszystko:jedzenie,picie,sport,sport łóżkowy [emoji23] itd itp. Normalnie aż dziwne,człowiek tak się skupia na tym żeby się udało a jak się uda to nie wie jak żyć[emoji23] Może ktoś poleca jakiś poradnik wszystko w jednym?
I co z kawą? Ja piję jedną dziennie sypaną z dwóch płaskich. Mogę? Bo zdania są różne
Ostrożnie z zielona herbata, można ale 2 dziennie to max. Tak samo z mocna czarna herbata czy kawa. Można, ale w małych ilościach i lepiej slaba.Ja tez kawę odstawiłam za to pije zielona herbatę...ale co do kawy to opinie są podzielone jak zwykle...jedni mówią, żeby nie pic a inni, ze wręcz poprawia krążenie i można...
Tak na tylko rano do śniadania i ewentualnie pije koło południa kolejną. Czarnej w ogóle nie pijam, za to ziółka jak rumianek czy pokrzywa czy liście maliny na wieczór zawszeOstrożnie z zielona herbata, można ale 2 dziennie to max. Tak samo z mocna czarna herbata czy kawa. Można, ale w małych ilościach i lepiej slaba.
Dziękuję
Liście maliny? Czemu? Wiesz, że to się pije przed porodem na wywołanie skurczy?Tak na tylko rano do śniadania i ewentualnie pije koło południa kolejną. Czarnej w ogóle nie pijam, za to ziółka jak rumianek czy pokrzywa czy liście maliny na wieczór zawsze![]()