tak wynik ma byc o 20, ale nie łudzę się test dziś też biały.Dziękuję za pamięć@anett96 robiłaś bete?
reklama
Korpo. 4.5 roku. Mam już dosca gdzie pracujesz? czym się zajmujesz? duzy stres czy jak?
Czarna1985
Fanka BB :)
Wiem kochana. Ale u mnie z tym tez nie lepiej. Ja mam wrażenie ze musze odpuścić . Jestem zmęczona tym czekaniem. To za dlugo trwa , nie mam juz sily. Czas pokaze co bedzie ale ja sie nie nastawiam na nic. Jest mi tak lepiejNoooo, ja tak wierzę w powodzenie że wiesz.
U Bazylii wszystko spoko, też już była na wizycie, jakoś pare dni po mnie. Bała się że spotka tam ugly, bo miały tego samego dnia wizyty.
Jak to mówiła, lekarz natchnął ją nadzieją i powiedział że na razie ma nie myśleć o dawczyni![]()

temat znam doskonakle. 11 lat w korpo. Finał? Nerwica i poronienie pierwszej ciąży - może własnie przez stres nie wiem. Rok odpoczynku i praca w fundacji. Niebo a ziemia. Pomyśl o zmianie może?Korpo. 4.5 roku. Mam już dosc
Margoolcia
Fanka BB :)
To tak jak ja. 8 rok leci. Bliska współpraca z zarządem.....Korpo. 4.5 roku. Mam już dosc

dokładnie. u mnie tak sie zaczela nerwica i doszło do tego ze zwymiotowałam podczas mycia zebów rano...ze nerw.. wtedy pomyslalam coś jest chyba ku..wa nie tak?To tak jak ja. 8 rok leci. Bliska współpraca z zarządem.....Ile to już nie przespanych nocy...
@fredka84 o czym już pomyslalas?Oki dzięki, no tak właśnie mi się wydaje że mąż wstrzykuje za szybko![]()

Który to dpt. ??6 tydzień ❤❤❤❤
reklama
CudownyNo i proszę, dziś piękna współpraca❤
Wszystko widać pieknie było, żadnego chowania się, 450g maleństwa
Wszystko na swoim miejscu, pysiak słodki
No i dzisiaj to tak "tu główka, a tu w przekroju, polozenie miednicowe, tu kość udowa, a tu nerki, a tu pecherz, a tu rączki, a widzi pani łokieć, a tu dłon i paluszki itd."
Wszystko prawidłowo, zapowiada się duży zawodnik, stopy też konkreti oby tak dalej wszystko na spokojnie
![]()

Podziel się: