Dziś byłam na krótkim spacerku, szaro buro u nas i popaduje, mam nadzieje że u was lepsza pogoda. Obiecałam zdjeciaZobacz załącznik 1137454Zobacz załącznik 1137455Zobacz załącznik 1137457
Ojeej ale tam pięknie ❤ Jedyne co Ci tam brakuje to wędki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś byłam na krótkim spacerku, szaro buro u nas i popaduje, mam nadzieje że u was lepsza pogoda. Obiecałam zdjeciaZobacz załącznik 1137454Zobacz załącznik 1137455Zobacz załącznik 1137457
A jak sie czulas po tym? Lepiej??ale ona magnezu nie wyplukuje...
A wiesz ze tez lubie łowic rybyOjeej ale tam pięknie ❤ Jedyne co Ci tam brakuje to wędkiJa już bym moczyła kija
![]()
Gratuluję!!!!! Tak się cieszę, że ten poniedziałek jednak nie okazał się aż tak bezlitosny ❤10 dpt.
Beta 132
Estriadol 1900
I progesteron 25 ng/ml
Także coś tam się dzieje![]()
A wiesz ze tez lubie łowic rybyTylko nie mam karty wedkarskiej
![]()
Piwinnas byc zona mojego meza bo to zapalony wedkarz i wszedzue gdzie widzi wode to jtz by zarzucal wedkeOjeej ale tam pięknie ❤ Jedyne co Ci tam brakuje to wędkiJa już bym moczyła kija
![]()
Trzymaj sięU mnie niestety spadło z 10 na 6. Już jestem po rozmowie z lekarzem. Odstawiam leki i przerwa 2 miesiące. Pomimo że wiedziałam, że tak będzie to ból jest nie do opisania. Chyba sobie dam dzisiaj czas na przetrawienie. Mam nadzieję, że reszta dziewczyn ma dobre wiadomości. Przepraszam, nadrobie wszystko jutro ❤
Trzymajcie się kochane![]()
Super! Teraz jesteś ze swoim maluszkiemA ja dziewczyny jestem po transferze. Moja lekarka jest na urlopie i podawał mi inny lekarz. Wszystko poszło gładko i dobrze, przypadkiem się dowiedziałam że podana blastka to 4.1.1. Nowością było dla mnie, że kazał jeszcze dziś zbadać poziom estradiolu i progesteronu żeby sprawdzić czy z wystarczającym poziomem startujemy z ciąża i jak coś dopasować leki. Wynik będę miała wieczorem lub jutro rano, to napiszę wam![]()
Nie odebrałam, ale w tamtych czasach pewnie byłabym załamana gdybym zaszła w ciążę. A teraz już tyle lat walczę... No ale nie smucimy się, jeszcze mnie dobry humor trzyma, aż do transferuNie smuć się. To nie Twoja wina. Nie byłas po prostu na nie gotowa. Przecież nie odebrałaś żadnemu życia. Mamy po prostu pecha.![]()
Dziękuję ❤ już jestem spokojna. Poplakalam i pozbyłam się złości.Tr
Trzymaj się. Współczuję
. Ciężkie chwile przed tobą
![]()