Sheila
Fanka BB :)
Przykre to ale to tylko o nich świadczydzięki dziewczyny, jadę wieczorem do mojej lekarki, mam nadzieję że wystawi mi bez problemu L4, dziewczyny oczywiście się do mnie już przestały odzywać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Przykre to ale to tylko o nich świadczydzięki dziewczyny, jadę wieczorem do mojej lekarki, mam nadzieję że wystawi mi bez problemu L4, dziewczyny oczywiście się do mnie już przestały odzywać.
Przełom rokuCudowne te twoje maleństwa !!!Lekarz podał wstępny termin ?
Co one Ci znowu powiedziały te dziewczyny?ja ryczę od wczoraj z bezsilności. jeszcze pokłóciłam się o moje L4 z koleżankami w pracy, więc jest cudownie..
Wiesz co? Ja też pracuję w handlu. Jestem menadżerem, obecnie na L4. Jak powiedziałam moim dziewczynom o ciąży to chodziły za mną żebym przypadkiem nie podniosła sama półki albo nie wchodziła na drabinę wysoko. Zupełnie inne podejście. Mam wyrzuty sumienia, bo zostawiłam je same. Dzwonią do mnie albo piszą kilka razy w tygodniu i pytają jak się czuję.dokładnie tak. jest problem, bo są urlopy, a ja niestety nie zaplanowałam sobie, że się będę akurat teraz źle czuć i że będę chciała iść na L4...jak żyć i nie mieć wyrzutów sumienia?
Nie tylko w miastachja mam 30 i to moje pierwsze dziecko, duża część moich koleżanek jeszcze jest bezdzietna i planują dopiero za jakieś 5 lat więc nie wiem co to za zaściankowe myślenie.. w miastach zdecydowanie kobiety na pierwsze dziecko decydują się coraz później.
no nie tylko, nie tylko ale jednak tam widać bardziej tą różniceNie tylko w miastach
Cudne dzieciaczki, aż się rozczuliłam nad tymi zdjęciamiDziewczyny u mnie parka, tak jak przeczuwalam!jestem taaaaaka szczęśliwa
dzieci rozwijają sie bardzo dobrze, jedno ma 6,6 cm a drugie 7cm długosci. Serduszka ładnie biją. Wszystkie parametry w normie. Opis badania przyjdzie poczta, bo czekaja najpierw na wynik pappa i dopiero lekarz opisuje i wysyłają. Ale na ta chwile wszystko super!
Od góry na zdjęciu 3d chłopiec, nizej dziewczynka, na zwykłym pierwsza dziewczynka, a drugi chłopiec
Zobacz załącznik 1137947Zobacz załącznik 1137948
Olej takie koleżanki aż mnie nerwy biorą jak słyszę takie głupoty 34 lata to piękny wiek na dzieci Ja mam 30 i dopiero pierwsze w drodze. Głowa do góry i się niczym nie przejmuj i nie stresujOne juz obgaduja,ze za pozno na dziecko.Ja sie dowiedzialam,ze niestety takie plotki chodza po mojej pracy.Mam 34 lata.
U mnie w rodzinie tej bliższej i trochę dalszej jestem ostatnia bez dzieckaja mam 30 i to moje pierwsze dziecko, duża część moich koleżanek jeszcze jest bezdzietna i planują dopiero za jakieś 5 lat więc nie wiem co to za zaściankowe myślenie.. w miastach zdecydowanie kobiety na pierwsze dziecko decydują się coraz później.