niemandin
Fanka BB :)
Spokojnie... dużo dziewczyn poprostu jest zdziwiona takim nagłym zniknięciem forum... i niektórych osób...
Ja jestem bardzo spokojna

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie... dużo dziewczyn poprostu jest zdziwiona takim nagłym zniknięciem forum... i niektórych osób...
Działa (chyba)tzn mam tam dostęp ale dzisiaj rano było tam spore zamieszanie a od dłuższego czasu cisza i się zaczęłam zastanawiać czy może zostało utworzone jakieś trzecie forum o którym nie wiem i nie mam do niego dostepu czy co
![]()
Ja tylko dodam, ze dzisiaj poświęciłam prawie cały dzien zamiast uczciwie pracować żeby to ogarnąć. Ale zaczynam żałować. Serio.Dziewczyny, nie czytam wszystkich postów, bo znowu się zaczyna bunt i gównoburza, a ja mam tego dość, każda z Was mogła się zgłosić na moderatora ale chętnych nie było
Tamto forum nie działa, założyłyśmy nowe i będziemy powoli Was zapraszać - jesteśmy tylko we dwie z @Rumiankowa i mamy swoje życie, a na to trzeba poświęcić trochę czasu.
Pozdrawiam i proszę o cierpliwość i wyrozumiałość![]()
Zadzwoń do swojego lekarza a jak nie odbierze to też bym pojechała do szpitalaDziewczyny pojawiło się u mnie plamienie... jestem przerażona. Mysle czy nie jechac od razu do szpital sprawdzic
No ja nie mam do tego trzeciego dostępu bo mi po prostu nie działa [emoji6]Może wystarczy napisać do dziewczyn, bo nie o każdym się pamięta?
Zadzwoń do swojego gin.... albo najlepiej odrazu jedz na szpital... takie rzeczy trzeba sprawdzać... ten miałam plamienie sprawdzili i okazało się nic poważnego... zrobia usg i będziesz wiedzieć co się dzieje... tylko na spokojnie nie denerwuj sie...Dziewczyny pojawiło się u mnie plamienie... jestem przerażona. Mysle czy nie jechac od razu do szpital sprawdzic
Lepiej dmuchać na zimne. Jedź!Dziewczyny pojawiło się u mnie plamienie... jestem przerażona. Mysle czy nie jechac od razu do szpital sprawdzic