Sheila
Fanka BB :)
To zupełnie tak jak ja!No właśnie nie zakumalam nic z tego pierwszego odcinka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
To zupełnie tak jak ja!No właśnie nie zakumalam nic z tego pierwszego odcinka

Ja też byłam jedyna. Są moi dwa synowie, w sierpniu urodzi się pierwszy kuzyn i tetaz na styczeń będzie jeszcze dwójkaKurde, chciałabym mieć w rodzinie kogoś z brzuszkiem, ale u siebie jestem totalnie najmłodsza [emoji28] moja siostra 15 lat starsza a brat 10 i kuzynostwo w ich wieku [emoji85] pozostaje liczyć na znajomych [emoji16]
Wow! To fajnie wam [emoji16] z plusów mojej sytuacji jest to że moje zgarnie 100% atencji [emoji12] i nie będzie porównywania, ale jednak chciałabym mieć kogoś na podobnym etapie [emoji4] wśród moich znajomych rok temu był wysyp.. Prawie byśmy się załapali, ale cóż.. [emoji4]Ja też byłam jedyna. Są moi dwa synowie, w sierpniu urodzi się pierwszy kuzyn i tetaz na styczeń będzie jeszcze dwójkatakże nagle się gęsto zrobiło [emoji14] kuzynostwo będą mieli z dwóch stron, sieniowe od rodziny męża o styczniowe od mojej

Jakaś wypasna planszowke jeśli lubią i konkret alkohol? [emoji4]Adam dziewczyny, a weźcie pomóżcie co na prezent na 30 dla kolegi? Chrzesni naszej córki, chodził z moim do klasy, żonaty, jedną córką, fajny chłopak, a my kompletnie bez pomysłu. Najważniejsze- na jutro mi ten prezent potrzeby
Teraz nie mam bo jeszcze nie byłam na wizycie jutro idę a wtedy miałam wsumie nie wiem dostałam na wyniki d-dimery coś takiego i krew była za gęsta wysłała mnie do hematologa i on mi je wypisał i bralam cała ciazeMam mutacje w badaniu trombofilie, a do tego raz poroniłam dlatego lekarz mi zlecił, do tego biorę też Acard. A ty czemu miałas? Teraz nie masz?
Czarnobyl też polecam. Freud i kierunek noc zobaczę, może mi się spodoba1 odcinek jest słaby, od 3 dopiero dobrze mi się oglądało, teraz stoję na 3 doc. 3 sezonu i jakoś nie idzie... Z bardziej obyczajowych wielkie kłamstwa albo the affair, z pojechanych na netfliksie freud- 5 czy 6 odcinków, ale ryje głowę hihi, albo Czarnobyl jak ktoś jeszcze nie widział, z katastroficznych ewentualnie kierunek noc też mini i na 2 dni.

A ja polecam serial GrzesznicaCzarnobyl też polecam. Freud i kierunek noc zobaczę, może mi się spodoba
Ja to dodałam same pojechanie seriale jak coś
 chyba mój ulubiony. Psychologiczny kryminał.
 chyba mój ulubiony. Psychologiczny kryminał.  fajnie się ogląda
 fajnie się ogląda 
 dodam że wszystkie filmy ktore wymieniam nie są romansidłami (nie przepadam)
 dodam że wszystkie filmy ktore wymieniam nie są romansidłami (nie przepadam)