bazylia128
Fanka BB :)
jaka trzezwa - wali mi w dekielI byś mi kuźwa siedzenie w aucie zajszczała, muszę pamiętać że jak kiedyś będziemy gdzieś razem jechać to ceratę trzeba ci podkładać. A co Ty trzeźwa
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
jaka trzezwa - wali mi w dekielI byś mi kuźwa siedzenie w aucie zajszczała, muszę pamiętać że jak kiedyś będziemy gdzieś razem jechać to ceratę trzeba ci podkładać. A co Ty trzeźwa
![]()
To będę na was uważać[emoji23] ale i tak się cieszę że tu trafiłam bo prawdziwa skarbnica wiedzy tu jest i widzę kilka mi znajomych nicków z innych wątków także napewno poczuje się jak wśród swoich[emoji847][emoji123]
Hej dziewczynki ale odwalilam numer. Gin kazał mi iść 2dc na badania więc zgodnie z planem wczoraj był 1dc więc wiadomo dziś rano szybciutko wstałam wyszykowalam się i mówię pojadę przed 7 (labo od 7) żeby być jedną z pierwszych i oczywiście szczesliwa siadam w auto jadę pod labo wyjmuje karteczkę i zonk na skierowaniu wśród badań do zrobienia "mocz" i co? Ja ani pojemniczka ani moczu[emoji23] i entuzjazm spadł z powrotem do domu i oczekuje 8 aż mi aptekę otworzą i aż mi się siusiu zachce[emoji848] i to jeszcze na głodnego siedzieć muszę[emoji19] och cała ja[emoji16]

jakie badanie chce a ja już w tym biegu no co nie widzi pani?? I do tego mam swoją mięte !!!!!!Jesssuuui, uwielbiam mohito. Daj trochę
![]()
No co ty??? Na mnie nic nie działaDziewczyny Wy też takie zmulone po tym encortonie chodziliście ?
Kurna jak wezmę rano to po pół godz jakby mi wsteczny włączono, po południu drzemka i taka zakręcona zmęczona jestem![]()
Pierwiej - tak moja babcia mowi@bazylia128
A to u kogo się leczysz w Gameciebo mnie tam też skierowali ? (jak pytałam już to sory
)
witam koleżankę na wątku
u mnie już tylko in vitro
Ja takie numery odwalam na codzieńNIe lepiej było gdzieś przy labo poszukać apteki?
W gruncie rzeczy najważniejsze by zrobić badanka
Ja poleciałam do labo to dalam kobicie skierowanie na nasieniea ona takie galy, że
jakie badanie chce a ja już w tym biegu no co nie widzi pani??
![]()
![]()
Proszę pobrać i już
![]()
Raz dziennie, rano 1x 2 x5mgNo co ty??? Na mnie nic nie działa.
A ile bierzesz?
Beta 4870 17dpt. Jakas wysoka mi sie wydaje
Pierwiej - tak moja babcia mowibylam u samego profesa ale szedl na leczenie i mnie przepisal do Pa...welka Radw..ana swojego syna - juz tak dlugo ze sie bardzo zzylismy ALE OSTATNO chce ze mna zerwac - bo jest przekonany ze treaz zajde w ciaze a jak nie to bedzie dla niego porazka ;(
O moj bossszzze tyle razy Ci mowilam ze masz takie dlugie palce u nog - wwweeez nie pokazuj tego !!!
To ja też tyle samoRaz dziennie, rano 1x 2 x5mg
Czyli 10mg![]()