Hania będzie mamą
Fanka BB :)
Dzięki Pralinka, to pewnie przez tego fryzjera dzisiajpięknie wyglądasz, pokój też już chyba gotowy, co tu robić do porodu![]()
Wszystko ready, teraz pachniemy, spotkania z koleżankami, krzyżówki i książka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki Pralinka, to pewnie przez tego fryzjera dzisiajpięknie wyglądasz, pokój też już chyba gotowy, co tu robić do porodu![]()
ja mam skurcze w dole brzucha w podbrzuszuDziewczyny, jak macie skurcze to w jakim obszarze, na dole brzucha czy na całości?
Mi się wydaje że w nocy jak miałam taki mocny to był na całości. Ale tak bolało że w sumie nawet się nie skupiłam na tym w której części.Dziewczyny, jak macie skurcze to w jakim obszarze, na dole brzucha czy na całości?
Podpajęczynówkowego to nie dają tylko przy CC? Tutaj przy SN dają tylko zewnątrzoponowe.Podpajęcze nie i dolargan tez nie , a resztę niech dają jak będzie trzeba. Podobno jak wdycha się gaz to pełnymi, głębokimi oddechami wtedy ma konkretne dzialanie
Też na doleDziewczyny, jak macie skurcze to w jakim obszarze, na dole brzucha czy na całości?
Masz rację zewnątrzoponoweMi się wydaje że w nocy jak miałam taki mocny to był na całości. Ale tak bolało że w sumie nawet się nie skupiłam na tym w której części.
Podpajęczynówkowego to nie dają tylko przy CC? Tutaj przy SN dają tylko zewnątrzoponowe.
I mówisz że tego nie chcesz?Masz rację zewnątrzoponowe
Nie, nie chce. Miałam kiedyś, nie wyobrażam sobie porodu sn kiedy musisz wspolpracowac oddechem przy skórczach. Po prostu nie czułabym tych skórczy. Chce mieć kontrolę nad tym.I mówisz że tego nie chcesz?
Asia a na co to?Kupiłam dzisiaj tabletki wiesiołka i liście malin z nadzieją, że trochę lżej mi przyjdzie ten SNwzięłam już 2 tabletki i wypiłam napar, zobaczymy- nie oczekuję cudów aczkolwiek nie zaszkodzi, a może pomóc
![]()