reklama
E
Ewcia81
Gość
nom po tylu latach to zapewne tak...kwestia przyzwyczajenia...W sumie nie jest żle, można przywyknąć.
wiesz co czuje sie,,jakbys obok byla i bysmy gadaly,bo wsyztsko tak na biezaco,,tlyko piffka albo drineczka nam brokk

E
Ewcia81
Gość
no widze ty małżeństwem 6 lat,,a przed ile razme byliśie??
ja ze swoim jestem 10 lat,,a w małżeństwie 4,5 latekk
ja ze swoim jestem 10 lat,,a w małżeństwie 4,5 latekk
E
Ewcia81
Gość
no to niezły staż fiufiu....Przed slubem 7 lat a w małżeństwie 6, więc wyszło 13 lat- łomatkooooo.
dobra Beatko tutaj tez mowie juz dobranoc,,bo z ranca trzeba wstac...
a jutro weekend to pobaraszkuje dłuugoo sobie...
takze dobranoc
i napisze to samo cyzli stosunkowo udanej nocki wam zycze,papa
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Dorotka, tekst dobry,szczególnie na poprawe nastroju, jakby któraś potrzebowała uśmiechu na wieczór 

Beatka i Ewcia, domowe in vitro ?!?!?!?

macie dziewczęta pomysły
spokojnej nocki i owocnej

Beatka i Ewcia, domowe in vitro ?!?!?!?

spokojnej nocki i owocnej

altoids
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny, ale Wy dzisiaj tekscicie, chyba za duzo paczkow zjadlyscie....
A juz z tym domowym In vitro- to naprawde pomysl stulecia....hihi.
Gdyby tak mozna bylo....tez bym tak zrobila i potem w dniach owu aplikowala sobie co kilka godzin zeby zwiekszyc szanse....To by bylo dopiero....:-)
Ena- witaj, nie zalamuj sie kobitio, zespol policystycznych jajnikow jest calkowicie wyleczelany, lekarz ma racje ze sa problemy z zajsciem, ale tylko wtedy kiedy tego nie leczysz, bo wtedy poprostu nie ma owulacji, natomaist jesli to wyleczysz zajdziesz w ciaze. Jednym ze sposobow jest czesciowa resekcja jajnikow, a drugi sposob to leczenie farmakologiczne. Twoj lekarz dobierze Ci najlepsza terapie.
Nie trac wiary. Przynajmniej wiesz jaka jest przyczyna, teraz zabierz sie za wyleczenie tego. Tylko chodz do jakiego ssprawdzonego lekarza, zebys nie tracila czasu na jakies glupie wizyty, najlepiej dowiedz sie o jakiegos endokrynologa ginekologicznego.
A juz z tym domowym In vitro- to naprawde pomysl stulecia....hihi.
Gdyby tak mozna bylo....tez bym tak zrobila i potem w dniach owu aplikowala sobie co kilka godzin zeby zwiekszyc szanse....To by bylo dopiero....:-)
Ena- witaj, nie zalamuj sie kobitio, zespol policystycznych jajnikow jest calkowicie wyleczelany, lekarz ma racje ze sa problemy z zajsciem, ale tylko wtedy kiedy tego nie leczysz, bo wtedy poprostu nie ma owulacji, natomaist jesli to wyleczysz zajdziesz w ciaze. Jednym ze sposobow jest czesciowa resekcja jajnikow, a drugi sposob to leczenie farmakologiczne. Twoj lekarz dobierze Ci najlepsza terapie.
Nie trac wiary. Przynajmniej wiesz jaka jest przyczyna, teraz zabierz sie za wyleczenie tego. Tylko chodz do jakiego ssprawdzonego lekarza, zebys nie tracila czasu na jakies glupie wizyty, najlepiej dowiedz sie o jakiegos endokrynologa ginekologicznego.
reklama