• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

juz sie nie moge doczekac zrobienia tesciku:-) a tu jeszcze 3 dni :wściekła/y:nie wytrzymam.Objawów na wredna @ nie mam dzis nie spie od czwartej rano bo cos nie moge a zawsze lubiałam sobie po spac wszystko mi w duszy gra mimo ze paskudna pogoda za oknem cos ze mna nie tak :-D

reklama
Gusiu, to chyba Ty wczoraj prosiłaś, żeby dać znać co z zamkniętym...no więc melduję, że Majeczka wysłała PW do kogo trzeba i czekamy teraz cierpliwie na utworzenie nowego zamkniętego działu "Przyjaciółki 2008" :-)

Gusiu, to chyba Ty wczoraj prosiłaś, żeby dać znać co z zamkniętym...no więc melduję, że Majeczka wysłała PW do kogo trzeba i czekamy teraz cierpliwie na utworzenie nowego zamkniętego działu "Przyjaciółki 2008" :-)
super !! ale fajniutko i tytułek fajniutki :-)
moze sie dostane za jakies 300 postów do temaciku;-)

Gusiu to tylko 3 dni do teściku jescze niedawno pisałaś że tydzień a tu już tylko 3 dni.a wiesz że mi własnie 3 dni przed @ wyszedł test pozytywny

Nienius mam nadzieję że zdrówko i humorek Ci dopisuje.Bo ja to mam dziś oczy jak by mnie ktoś pobił.Znowu nie mogłam spać w nocy czyżby organizm już się pzrestawiał?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry