• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

reklama
Witajcie !! dziekuje wam za wsparcie niestety wczoraj i dzisiaj mam 39 stopni goraczki i wzielam paracetamol bo jestem niezywa:-(pije herbatke z sokiem malinowym oby pomoglo..
Dziewczyny piękne słowa tu piszecie...az sie wzruszyłam

gusia 80 trzymam mocniutko kciuki moze tym razem sie uda!! ja po cichu tez licze na walentynkowy prezent:-)
nenius dobrze ze humorek jest:-)

w sumie to nie wiem bo cos mi w duszy mowi ze tak a rozum no niewiem, i znowu bedziesz ryczec jak wyjdzie negatywny test ale spac nie moge dzis cos mi wesoło mimo z pogoda pod psem juz nic nie wiem

życzę ci dwóch kreseczek z całego serca ale dla swojego dobra nie nakręcaj się tak bardzo. Popracuj nad argumentami mówiącymi, że lepiej byłoby trochę później. W razie czego potem będzie Ci łatwiej.

Witajcie !! dziekuje wam za wsparcie niestety wczoraj i dzisiaj mam 39 stopni goraczki i wzielam paracetamol bo jestem niezywa:-(pije herbatke z sokiem malinowym oby pomoglo..
Dziewczyny piękne słowa tu piszecie...az sie wzruszyłam

gusia 80 trzymam mocniutko kciuki moze tym razem sie uda!! ja po cichu tez licze na walentynkowy prezent:-)
nenius dobrze ze humorek jest:-)

słonce ty sie nam dobrze kuruj mały browarek z miodem i gozdzikami a jutro wstaniesz jak nowo narodzona ;-)

KasiaJ82 ojoj :szok: Bidulko taka temperatura wysoka:szok: Kuruj się kochana i zdrowiej szybciutko. Dobrze że wzięłaś ten paracetamol bo taką tempkę trzeba już zbijać.

życzę ci dwóch kreseczek z całego serca ale dla swojego dobra nie nakręcaj się tak bardzo. Popracuj nad argumentami mówiącymi, że lepiej byłoby trochę później. W razie czego potem będzie Ci łatwiej.
co racja to racja ale, ciezko cos mi jeszcze sie nie łudzic nadzieja bo przeciez ona umiera ostatnia w razie czego jest zawsze jeszcze nastepny miesiac i nastepny.
Ale u mnie nadzieja nigdy nie umże bo 28/02 ide do endokrynologa a oni juz sie tam wezna ostro za mnie i napewno sie uda

co racja to racja ale, ciezko cos mi jeszcze sie nie łudzic nadzieja bo przeciez ona umiera ostatnia w razie czego jest zawsze jeszcze nastepny miesiac i nastepny.
Ale u mnie nadzieja nigdy nie umże bo 28/02 ide do endokrynologa a oni juz sie tam wezna ostro za mnie i napewno sie uda

o i to jest prawidłowe myślenie :tak:

Witam Kochane Staraczki!!!

Gusia 80 czekaj do terminu @ -tak będzie lepiej (ale to Twoja decyzja) tłumacz sobie to tak,ze ta druga kreseczka bedzie wyrazniejsza:))

wanilia_sky ja myślałam,że dzis napiszesz nam tu pozytywną wiadomość-nie wiem jak mozesz tak żyć w niepewności-zrób betkę:tak:

KasiaJ82 zaczynam sie o Ciebie martwic...Trzymaj się Kochaniutka-dużo zdróweczka!!!:-):tak:

nenus :-) dział powstaje wczoraj pisała do mnie moderatorka jeszcze raz podałam jej naszą listę dostępnych-jak wątek powstanie wszystkie dziewczyny poinformujemy co i jak:-):tak:

monik75 o tym wiesiołku z tranem już Ci napisałam (pod moim wykresem)

Buziam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry