• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

witam serdecznie! :-)

widzę,że i tutaj udzielają się staraczki walczące o sukces II kresecze, na dzień dobry życzę powodzenia :-)

ja starania zacznę dopiero w kwietniu, teraz się do tego przygotowuję,jeśli można tak powiedzieć,( stomatolog, powoli kwas foliowy) ale już dzisiaj chciałabym dołączyć do Waszeo grona :-)

i życzę wszystkim sukcesu :-)

reklama

widzę,że i tutaj udzielają się staraczki walczące o sukces II kresecze, na dzień dobry życzę powodzenia :-)

ja starania zacznę dopiero w kwietniu, teraz się do tego przygotowuję,jeśli można tak powiedzieć,( stomatolog, powoli kwas foliowy) ale już dzisiaj chciałabym dołączyć do Waszeo grona :-)

Witamy, witamy :-)

Witam Kochane Staraczki!!!

Gusia 80 czekaj do terminu @ -tak będzie lepiej (ale to Twoja decyzja) tłumacz sobie to tak,ze ta druga kreseczka bedzie wyrazniejsza:))

wanilia_sky ja myślałam,że dzis napiszesz nam tu pozytywną wiadomość-nie wiem jak mozesz tak żyć w niepewności-zrób betkę:tak:

KasiaJ82 zaczynam sie o Ciebie martwic...Trzymaj się Kochaniutka-dużo zdróweczka!!!:-):tak:

nenus :-) dział powstaje wczoraj pisała do mnie moderatorka jeszcze raz podałam jej naszą listę dostępnych-jak wątek powstanie wszystkie dziewczyny poinformujemy co i jak:-):tak:

monik75 o tym wiesiołku z tranem już Ci napisałam (pod moim wykresem)

Buziam
majeczo jak dobrze cie znowu widziec, dzieki za takie piekne podtrzymanie mnie w wytrzymywaniu tych trzech dni.
wiem ze jestes od wczoraj bo czytałam zaległe posty ale nie ma jak sobie po klikac z toba jestes wsaniała i zawsze pozytywnie nastawiona

Witajcie Niunie !!! W ten brzydki szary dzien....ale na forum jak zawsze świeci słoneczko...Co ja gadam...Tu sa same słoneczka :-)

Nam wczoraj zarządcy bloku zrobili taki "żarcik" i na cały dzien wyłączyli ogrzewanie i ciepłą wode...2 pary spodni 3 swetry i koc...jak na syberii :-)

witaj słoneczko im nas wiecej tym lepiej i weselej:-D

reklama
Jarzębinko witaj :-) Wiosna już prawie tuż tuż, więc i stranka też ;-):-)
Majeczko już przeczytałam i odpisałam :-)
Adiva no to ładnie Was wymrozili :szok::no:

Ale dzisiaj wieje:crazy: Na całe szczęście świeci słoneczko :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry