• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

majeczo jak dobrze cie znowu widziec, dzieki za takie piekne podtrzymanie mnie w wytrzymywaniu tych trzech dni.
wiem ze jestes od wczoraj bo czytałam zaległe posty ale nie ma jak sobie po klikac z toba jestes wsaniała i zawsze pozytywnie nastawiona
Gusia ja niestety nie zawsze jestem nastawiona pozytywnie...ale ostatnio bardzo się staram:)))

reklama
monik75 :-) bardzo pozytywnie jestem ostatnio nastawiona i bardzo mi sie to podoba:-) Już niedługo będziemy mogły zacząć działać...;-) hehe... czekam z niecierpliwoscią...

Laseczki takie pytanko - jak bedzie sie mozna dostac do tego tematu zamkniętego? Bedzie o tym decydowała ilość postów czy czesta obecność w tym temacie? Nie wiem czy mam sie zacząc starać o angaż :-D

Electra nie było tak źle...zawinełam sie w kocyk przytuliłam do męża i jakos dalismy rade ;-) Tylko ze ciepła woda była o 4 nad ranem dopiero, wiec siedziałam w łazience i koczowałam zeby wziaść gorącą kapiel...:-)

Nam wczoraj zarządcy bloku zrobili taki "żarcik" i na cały dzien wyłączyli ogrzewanie i ciepłą wode...2 pary spodni 3 swetry i koc...jak na syberii :-)

:szok::szok::szok: jak ja nie lubie zimna brrrrrrr

Laseczki takie pytanko - jak bedzie sie mozna dostac do tego tematu zamkniętego? Bedzie o tym decydowała ilość postów czy czesta obecność w tym temacie? Nie wiem czy mam sie zacząc starać o angaż :-D

hihihhi, nic jeszcze nie jest ustalone.
Na początek pozwoliłyśmy sobie z Majeczką wyłowić kilkanaście najczęściej udzielających się tu osób, jak tylko dostaniemy dostęp to się naradzimy wspólnie kiedy i na jakich zasadach przyjmować kolejne osoby.

Witajcie staraczki!
u nas tez chmury i deszcz, chyba zaraz wroce do lozeczka...
Zdrowka zycze tym ktorym go potrzeba! No i 3mam kciukaski za dwie dorodne kreseczki u testowniczek!!!

reklama
Kurczę dziewczynki nie wiem czy to cisnienie czy objaw dzidzi.Zaraz usnę przed kompem a w pracy jeszcze 4 godziny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry