Dla mojego wszystko co kupuje to jest "dla starej baby"Dla mojego spodnica czy sukienka to jedno i to samo![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mojego wszystko co kupuje to jest "dla starej baby"Dla mojego spodnica czy sukienka to jedno i to samo![]()
A ja chyba spac kecw bo moj to juz od 20 chrapie....Ide podlewac uhhhh nie chce mi się![]()
A ja sobie wlasnie ostatnio kupiłam z moja mam dzwonyz Orsay - taki super granatowy jeans i taki rozciągliwy - już bym chciała żeby się ochlodzilo żeby w nich pochodzićDla mojego wszystko co kupuje to jest "dla starej baby"Ale on sie nie zna gdyby nie ja to nadal nosilby dzwony hehehe
Kobieta w dzwonach-ok,facet-masakraA ja sobie wlasnie ostatnio kupiłam z moja mam dzwonyz Orsay - taki super granatowy jeans i taki rozciągliwy - już bym chciała żeby się ochlodzilo żeby w nich pochodzić![]()
Teraz to wiemJak jestes w kombinezonie to masz jedna zasade-nie mozesz zwlekac!![]()
Zmalowana jest super- to moja znajoma
Ja makijazowe ogladam -zmalowana.Fajne ma ale nue powtorze tego w sumie nawet bym nie miala gdzie sie tak pomaliwac raczej chodzi mi o kosmetyki i pedzle do makijazu.Istatnio spiro zamowilam na ali![]()
Lekko mowiąc opierdzielam się cały weekand@Caro♤♤♤♤ jak się dzisiaj czujesz? Jak bombelek ciotka się grzecznie pyta;-)
Zaklada sie ja jak jest przemoc w rodzinie-w Polsce.Do tego sa uprawnieni tylko policja,sluzba zdrowia,pedagog szkolny i pracownik socjalny