Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiem cos o tym tez mialam tak w 3 ciazyJa jedzeniowo jestem spoko. Nie odrzuciło mnie od niczego. Z synem nie jadłam mięsa i smażonego. Teraz mam straszny pociąg do ciulowej wędliny typu mielonka i parówki [emoji1751][emoji1751] jadlabym kilogramami [emoji23][emoji1745]
A tak z ciekawości, to była ciąża z synkiem czy corcią? [emoji846]Wiem cos o tym tez mialam tak w 3 ciazy [emoji12][emoji12]
Cześć,
Dołączam i ja do marcówek 2021Termin wypada 3.03. Zobaczymy co wyjdzie na USG. Na razie test i beta pozytywne. To będzie moje trzecie dzieciątko
Jestem Wiktoria![]()
Witamy w naszym gronieCześć,
Dołączam i ja do marcówek 2021Termin wypada 3.03. Zobaczymy co wyjdzie na USG. Na razie test i beta pozytywne. To będzie moje trzecie dzieciątko
Jestem Wiktoria![]()
Gratulacje. Ja mam wizytę w Czwartek i to będzie mój 4t6d i też zastanawiam się czy nie za wcześnieWitam . Miesiączka 25.05 . Owulacja na pewno była 20.06. 1.07. byłam u lekarza w sumie usłyszeć że nie ma przeciwwskazań do kolejnej ciąży. Mówił ,że śluzówka wygląda jakby miała być miesiączka lub bardzo wczesna ciąża . Sobota 2 piękne kreseczki. Cieszę się strasznie bo o poprzednia ciążę staraliśmy się 2 lata i nie chciałam znów tego przeżywać. Nie wiem kiedy iść do lekarza
. A powiedzcie mi karmilyscie podczas ciąży ?