Kochana nic sie nie martw czasami mniej znaczy lepiej. Ja wcześniej w stymulacjach mialam po 15 jajek i zero mrozaczkow a ostatnio tylko 6 i zamrożonych az 5. Glowa do gory bedzie dobrze❤
Ok, dziękuję

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana nic sie nie martw czasami mniej znaczy lepiej. Ja wcześniej w stymulacjach mialam po 15 jajek i zero mrozaczkow a ostatnio tylko 6 i zamrożonych az 5. Glowa do gory bedzie dobrze❤
To nie jest źle![]()
![]()
Będa na pewno zaje,bistej jakości
![]()
Ja właśnie czekam, a nerwy sięgają zenituciekawe jak to będzie. Na dodatek dostałam wiadomość że jest opóźnienie około 30 minut
boziu zwariuje zaraz
9 to chyba nie tak źle, zobaczymy co ja wychodowalam.
![]()
To ładny wynik, też miałam 9, z czego 6 dojrzałych i było 5 blastek. A wcześniej miałam tylko 3 pobrane, więc naprawę jest dobrze![]()
9 to bardzo przyzwoity wynik.
Kobity ja mam dopiero 30 i co zostane bez jajec
Jakoś nie mam wiary, że się uda. Już za długo się łudziłam. Po za tym kasy też nie mamy cholera wie ile, raptem na 2-3 in vitro...
Ja tez mam raczej deficyt jajeczek, amh mi skakalo ale ogolnie to slabo jest. Dziwi mnie troche ze i z ostatniej i przedostatniej stymulacji mialam takie same wyniki czyli 5-6 pecherzykow, 4 komorki nadajace sie do zaplodnienia i z tego dwie blastki. Bralam dhea, q10. Nie mam pojecia jak to zrobic zeby w przyszlosci wiecej ich bylo.a mnie w ogóle doktor pocieszył, że mam słabą ilość jajeczek w jajniku i nie liczy bóg wie na ile, martwi się ile mi jednorazowo będzie mógł pobrać, generalnie jeszcze przez 5 lat mogę mieć tylko jajeczka a potem to już mogą się skończyć
także bomba
dlatego to amh jest teraz ważne