reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
no to on mi wlasnie tez tlumaczyl ze to super ze przy takim estriadolu endo tak ladnie rosnie… dobra nie będę się ju w to dalej zaglebiac - co ma być to będzie, skontrolowal dwu - krotnie, nie będę mu wchodzić w kompetencje ;)
Hehe dobre sobie.... myślę że biedak, ten lekarz, to już się ciebie obawia. Dobrze wie, że nie ma sensu oszukiwać . Zresztą serio jemu też zależy i tego się trzymaj.

przepraszam za dużo mam dzisiaj jak na jeden dzień i dopiero zauwazylam ze pisalas ❤ ❤ ❤ bbbaarddzo się ciesze - przecież wiesz 😍😍😍 mialas troszenke wczesniej ode mnie stymulke dlatego tym bardziej mam do ciebie sentyment ;) Tym bardziej się ciesze bi malas dwa zarodki a pewnie liczylas na więcej i trochę się martwilas… UDALO się - z takimi wynikami to pewnie zwiastuje ciaze bez większych utrudnień ;) Zagladaj tu do nas częściej ;)
Widziałam 🤦🏻‍♀️ Ty jak zawsze masa przygod, ale najważniejsze, że zaraz transfer ❤️
U mnie przed transferem odeszła moja lekarka oraz embriolog. Chciałam zabierać że strachu oba zarodki na raz, ale porozmawiałam z Panią embriolog, której jak już mówiłam jak się nazywam to wiedziała która to ja 🤦🏻‍♀️ i powiedziała mi, że mam wierzyć w swoje dzieci i że są naprawdę ładne. Takiego mi to kopa i wiary dodało! Także Ty też wierz w swoje dziecię ☺️
I za Ciebie @fredka84 przeogromne kciuki ✊🏻😘❤️❤️❤️

Widziałam 🤦🏻‍♀️ Ty jak zawsze masa przygod, ale najważniejsze, że zaraz transfer ❤
U mnie przed transferem odeszła moja lekarka oraz embriolog. Chciałam zabierać że strachu oba zarodki na raz, ale porozmawiałam z Panią embriolog, której jak już mówiłam jak się nazywam to wiedziała która to ja 🤦🏻‍♀️ i powiedziała mi, że mam wierzyć w swoje dzieci i że są naprawdę ładne. Takiego mi to kopa i wiary dodało! Także Ty też wierz w swoje dziecię ☺
I za Ciebie @fredka84 przeogromne kciuki ✊🏻😘❤❤❤
mialas może podane oznaczenia - jaka morfologia blastek?

mialas może podane oznaczenia - jaka morfologia blastek?
Nie :) i nie chciałam tego wiedzieć. To dla mnie tylko literki, które powodowałyby u mnie zmartwienie. Wiem jak się nakręcam. A tak spokój ducha i wiara w to, że jest silny mój maluszek :) pewnie co innego zadziałało, ale najważniejsze, że zadziałało 😁😍

Nie :) i nie chciałam tego wiedzieć. To dla mnie tylko literki, które powodowałyby u mnie zmartwienie. Wiem jak się nakręcam. A tak spokój ducha i wiara w to, że jest silny mój maluszek :) pewnie co innego zadziałało, ale najważniejsze, że zadziałało 😁😍
TAK JEST !!! Jejeku jaka ty musisz być szczesliwa ❤ ❤ ❤

TAK JEST !!! Jejeku jaka ty musisz być szczesliwa ❤ ❤ ❤
Jestem ❤️ ale też bardzo się boję. Żeby to człowiek wiedział na sto procent, że się udalo. A tu milion niewiadomych 🤦🏻‍♀️ niby przyrosty i wartości lepsze niż ostatnio, ale to tylko liczby 🤷🏻‍♀️ macam się tylko po cyckach czy dalej bolą 🤦🏻‍♀️ nie mam kogo zapytać o objawy czy to wszystko jest normalne. Czuję się jak dziecko we mgle 😁 ale niech tak już zostanie ❤️😁

reklama
Jestem ❤ ale też bardzo się boję. Żeby to człowiek wiedział na sto procent, że się udalo. A tu milion niewiadomych 🤦🏻‍♀️ niby przyrosty i wartości lepsze niż ostatnio, ale to tylko liczby 🤷🏻‍♀️ macam się tylko po cyckach czy dalej bolą 🤦🏻‍♀️ nie mam kogo zapytać o objawy czy to wszystko jest normalne. Czuję się jak dziecko we mgle 😁 ale niech tak już zostanie ❤😁
a kiedy cie zaczely bolec? bo mnie jeszcze nie bola tylko czasami smyrna ;(

Do góry