reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja też codziennie cycki macam :p :p .
Jakby to miało być jakimś wyznacznikiem ;)
Dokładnie 🤦🏻‍♀️ ja jeszcze sprawdzam czy kawa mi dalej nie smakuje
Kochana ja jestem po ciąży biochemicznej gdzie beta doszła do ponad 300 i startuję od nowa, już nie mogę się doczekać ☺ ☺ ☺ aktualnie czekam na @, żeby zacząć brać leki, powinna być wczoraj, ale coś jej nie widać 🤔 kurczę trafiłby się jakiś naturalsik :D ale nawet się nie łudzę, cykl mi się poprzesuwał i miałam późno owulację, więc to dlatego. Widziałam, że masz mega dawkę progesteronu :oops: u mnie też ten progesteron zawsze jakiś taki w dolnej granicy, muszę podpytać doktorka o dawkę na przyszłość
To ja trzymam kciuki za naturalsik 😁😘
@s.ols3404 ale Ty nam pięknego newsa dałaś!!! Gratuluje i ogromnie się cieszę ❤️❤️❤️🙂🙂🙂
Dziękuję ❤️

Ja dziś miałam wizytę u lekarza. Dostałam zwolnienie z pracy do następnej wizyty. Nie chce mnie za nic puścić do pracy w czasie pandemii. Muszę zadzwonić dziś do kierownika. A to jeszcze przecież nic pewnego. Tak bardzo się boję, przecież to milion rzeczy może się przydarzyć.

Dziękuję za wasze wsparcie. Krew oddana, tak mi słabo że myślałam że tu nie dojadę a przede mną jeszcze droga do domu. Dzisiejszy sikacz, odczytany w ustawowym czasie, też pokazał bladą kresunie. Mam jeszcze tydzień chorobowego, będą dziś dzwonić z wynikami ale już rozpisali mi wstępnie na wtorek następne badanie krwi i na 29.07 USG, mam nadzieję że nie będą musieli wymazywać tego ze swojego terminarza.
Trzymam kciuki✊✊✊ktory to dpt?

gdzie to takie praktyki? ja co prawda byłam z samego rana ok.8 ale lezalam na sali dopóki nie udało mi się wstać na nogi A była to ok. 13. też im się spieszylo, wiesz bo raz ze na sali 4 lozka a oni zabiegi A tu jedno okupowane, a dwa że faktycznie trzeba podjąć decyzję co dalej. No ale u mnie to lekarz,który nie jest jakiś super empatyczny, po prostu ogarnął męża przed salą i przyszedł do mnie z papierami. no qwa akurat tutaj to nie zależy od Twojego widzimisię tylko naprawdę ciężko przeszlas zabieg. btw. ja jak juz wstalam to z nerka po klinice chodzilam;) i w końcu w drodze do domu w samochodzie mężowi sie.... na szczęście do nerki 😁
Bocian Wawa... Transfery ok, ale punkcję wspominam bardzo źle. Teraz już mam doświadczenie wiem jak reaguję na znieczulenie ogólne, więc wiem jak postępować i co ze sobą mieć. Bol jakoś można przeżyć ale te wymioty to jakiś koszmar...

reklama
Do góry