reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć też mieszkam w Irlandii :) gdzie się leczysz? Ja mam jedną procedurę za sobą w Polsce nieudaną, zbieram się do drugiej stymulacji. Super, że jedno Maleństwo dało radę, powodzenia
Mieszkam w Dublinie, klinika waterstone clinic, glowna siedziba w cork ale maja satellite clinic w Dublinie I jeszcze chyba 3 innych miejsvowosciach wiec wszystkie badania I scany robia na miejscu a do cork jedziesz tylko 2 razy, na pobranie jajeczek I transfer.

Mieszkam w Dublinie, klinika waterstone clinic, glowna siedziba w cork ale maja satellite clinic w Dublinie I jeszcze chyba 3 innych miejsvowosciach wiec wszystkie badania I scany robia na miejscu a do cork jedziesz tylko 2 razy, na pobranie jajeczek I transfer.
To Twoją pierwsza procedura u nich? Jesteś zadowolona z opieki? Ile kosztuje ivf jeśli mogę zapytać?

A jutro robię bakłażana zapiekanego z mozarella i pomidorami 🙂. Pierwszy raz w życiu będę jadła bakłażana 🙂. Moje życie kulinarne jest taaakie ubogie 😂
Nie wiem czy się przepis dobrze wkleji 🤔
Link do: Pin on Zdrowe jedzenie

A ja uwielbiam takie, które przekraja się na pół, wydrążone wnętrze podsmaża się razem z mięsem mielonym, cebulką, czosnkiem, koncentratem pomidorowym i przyprawami. Wkłada się to z powrotem do tych łódeczek, zasypuje serem i piecze. Zawsze sporą ilość tego robię, bo ile by nie było, to znikną wszystkie, odgrzewane na drugi dzień też są niczego sobie.

Co tak dziewczynki robicie ciekawego w sobotni wieczór 😘😘😘. Ja oczywiście nic i to uwielbiam 😜.
Ja jestem zmuszona oglądać walki w tv 😜🤷‍♀️
Zrobiłam test owu bo jajniki dały znać,jest krecha
Zrobiliśmy co należy 🤭

8F87D18A-D404-40D8-A4F2-E87CB709F06B.jpeg

A ja uwielbiam takie, które przekraja się na pół, wydrążone wnętrze podsmaża się razem z mięsem mielonym, cebulką, czosnkiem, koncentratem pomidorowym i przyprawami. Wkłada się to z powrotem do tych łódeczek, zasypuje serem i piecze. Zawsze sporą ilość tego robię, bo ile by nie było, to znikną wszystkie, odgrzewane na drugi dzień też są niczego sobie.
Oooo, super pomysł 😍. I jaki prosty 🙂. A cukinie też tak można?

reklama
Do góry