Kurde, znasz wszystkie moje małe tajemniceona nawet meza zamyka na noc na balkonie jak zje czosnek![]()
![]()
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde, znasz wszystkie moje małe tajemniceona nawet meza zamyka na noc na balkonie jak zje czosnek![]()
![]()
![]()
taaa twardy i gorzkiDo ciebie to nawet bez żarcia chcę.
Pumpernikiel to taki czarny chleb???
Mieszkam w Dublinie, klinika waterstone clinic, glowna siedziba w cork ale maja satellite clinic w Dublinie I jeszcze chyba 3 innych miejsvowosciach wiec wszystkie badania I scany robia na miejscu a do cork jedziesz tylko 2 razy, na pobranie jajeczek I transfer.Cześć też mieszkam w Irlandiigdzie się leczysz? Ja mam jedną procedurę za sobą w Polsce nieudaną, zbieram się do drugiej stymulacji. Super, że jedno Maleństwo dało radę, powodzenia
ja tez nie lubietaaa twardy i gorzki![]()
To Twoją pierwsza procedura u nich? Jesteś zadowolona z opieki? Ile kosztuje ivf jeśli mogę zapytać?Mieszkam w Dublinie, klinika waterstone clinic, glowna siedziba w cork ale maja satellite clinic w Dublinie I jeszcze chyba 3 innych miejsvowosciach wiec wszystkie badania I scany robia na miejscu a do cork jedziesz tylko 2 razy, na pobranie jajeczek I transfer.
A pamiętasz ta moją koleżankę z biura co namiętnie wpieprza czosnek i na wyziewie do pracy chodzi? Straszny jest ten odór trawionego czosnkuja tez nie lubie![]()
A jutro robię bakłażana zapiekanego z mozarella i pomidorami. Pierwszy raz w życiu będę jadła bakłażana
. Moje życie kulinarne jest taaakie ubogie
Nie wiem czy się przepis dobrze wkleji
Link do: Pin on Zdrowe jedzenie
Ja jestem zmuszona oglądać walki w tvCo tak dziewczynki robicie ciekawego w sobotni wieczór. Ja oczywiście nic i to uwielbiam
.
Oooo, super pomysłA ja uwielbiam takie, które przekraja się na pół, wydrążone wnętrze podsmaża się razem z mięsem mielonym, cebulką, czosnkiem, koncentratem pomidorowym i przyprawami. Wkłada się to z powrotem do tych łódeczek, zasypuje serem i piecze. Zawsze sporą ilość tego robię, bo ile by nie było, to znikną wszystkie, odgrzewane na drugi dzień też są niczego sobie.
Tak pamiętam ze przy wejściu do niej krzyczalas: Moniiaaaa znowu zarlas czosnek i twoja kier to slyszalaA pamiętasz ta moją koleżankę z biura co namiętnie wpieprza czosnek i na wyziewie do pracy chodzi? Straszny jest ten odór trawionego czosnku