Bazyliszek jak zwykle zauważy milion rzeczy na zdjęciuNo cudownieMarzy mi sie taki
Ty tez masz chyba mala stopke co?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bazyliszek jak zwykle zauważy milion rzeczy na zdjęciuNo cudownieMarzy mi sie taki
Ty tez masz chyba mala stopke co?
A ty co kochanie moje tak cichutko i grzecznie dzisiaj siedzisz ?Bazyliszek jak zwykle zauważy milion rzeczy na zdjęciu![]()
mnie nie boli tylko mam taka bańke po nich. Ale duzo mega tego płynu jest i mam wrazenie ze mi sie nie zmiesci jak go wstrzykujeJa jestem dość twarda i wszystko zdzierzę, tylko że to naprawdę dość mocno boli. Spodnie nie mogą dotykać tych miejsc po zastrzyku, pierwszy raz coś takiego mam. A zastrzyków już trochę miałam w życiu. Dziwne
Właśnie sobie ziemniaki smażę bo głodna jestem jak piesA ty co kochanie moje tak cichutko i grzecznie dzisiaj siedzisz ?
Co tak dziewczynki robicie ciekawego w sobotni wieczór. Ja oczywiście nic i to uwielbiam
.
No nie zazdroszczę stresumoją ostatnią formą relaksu też jest robienie nic, ale takie zupełnie nicccc a nicccc
no dobra oprócz dzwonienie codziennie do laboratoium, a potem czekanie i nic i nic taki mam plan na najblizsze dni![]()
czy ty tez masz większy apetyt po encortonie? Mi się ciagle cos chce zrecWłaśnie sobie ziemniaki smażę bo głodna jestem jak pies
Pół dnia u siostry siedziałam, potem trochę tuję podcięłam, robię z niej spiralę. Potem pojechaliśmy do lasu zobaczyć czy są jagody, ale bida u nas
robiłam dokładnie tyle co Ty ostatnio, czyli wielkie nic. W jakiś sposób faktycznie na tyle odmóżdża, że się nawet o in vitro nie myślimoją ostatnią formą relaksu też jest robienie nic, ale takie zupełnie nicccc a nicccc
no dobra oprócz dzwonienie codziennie do laboratoium, a potem czekanie i nic i nic taki mam plan na najblizsze dni![]()
Eeeee, ja mam całe życie większy apetyt więc nawet na nic nie próbuję zwalić winyczy ty tez masz większy apetyt po encortonie? Mi się ciagle cos chce zrec![]()