Bazyliszek jak zwykle zauważy milion rzeczy na zdjęciuNo cudownieMarzy mi sie taki
Ty tez masz chyba mala stopke co?
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
A ty co kochanie moje tak cichutko i grzecznie dzisiaj siedzisz ?Bazyliszek jak zwykle zauważy milion rzeczy na zdjęciu![]()
mnie nie boli tylko mam taka bańke po nich. Ale duzo mega tego płynu jest i mam wrazenie ze mi sie nie zmiesci jak go wstrzykujeJa jestem dość twarda i wszystko zdzierzę, tylko że to naprawdę dość mocno boli. Spodnie nie mogą dotykać tych miejsc po zastrzyku, pierwszy raz coś takiego mam. A zastrzyków już trochę miałam w życiu. Dziwne
Właśnie sobie ziemniaki smażę bo głodna jestem jak piesA ty co kochanie moje tak cichutko i grzecznie dzisiaj siedzisz ?
Pół dnia u siostry siedziałam, potem trochę tuję podcięłam, robię z niej spiralę
Waleczna36
Co tak dziewczynki robicie ciekawego w sobotni wieczór. Ja oczywiście nic i to uwielbiam
.
moją ostatnią formą relaksu też jest robienie nic, ale takie zupełnie nicccc a nicccc
no dobra oprócz dzwonienie codziennie do laboratoium, a potem czekanie i nic i nic taki mam plan na najblizsze dni
No nie zazdroszczę stresumoją ostatnią formą relaksu też jest robienie nic, ale takie zupełnie nicccc a nicccc
no dobra oprócz dzwonienie codziennie do laboratoium, a potem czekanie i nic i nic taki mam plan na najblizsze dni![]()
bazylia128
czy ty tez masz większy apetyt po encortonie? Mi się ciagle cos chce zrecWłaśnie sobie ziemniaki smażę bo głodna jestem jak pies
Pół dnia u siostry siedziałam, potem trochę tuję podcięłam, robię z niej spiralę. Potem pojechaliśmy do lasu zobaczyć czy są jagody, ale bida u nas
Pchełka216
robiłam dokładnie tyle co Ty ostatnio, czyli wielkie nic. W jakiś sposób faktycznie na tyle odmóżdża, że się nawet o in vitro nie myślimoją ostatnią formą relaksu też jest robienie nic, ale takie zupełnie nicccc a nicccc
no dobra oprócz dzwonienie codziennie do laboratoium, a potem czekanie i nic i nic taki mam plan na najblizsze dni![]()
Choć powiem Wam, że po huśtawce emocjonalne z początku lipca, jakoś teraz się wyciszyłam i staram się wrócić do życia; z koleżankami się poumawiałam itp.; u nas dopiero pod koniec lipca wizyta u genetyka i wtedy huśtawka się pewnie znowu zacznie; więc lepiej teraz recovery zrobić
reklama
Eeeee, ja mam całe życie większy apetyt więc nawet na nic nie próbuję zwalić winyczy ty tez masz większy apetyt po encortonie? Mi się ciagle cos chce zrec![]()
Ostatnia edycja:
Podziel się: