Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Brawo!Juz prawie spakowalam torbei tak sie zastanawiam, potrzebuje recznika dla dziecka? Na stronie mojego szpitala nie ma na liscie, ale oczywiscie musialam sie pokusic o sprawdzenie tez innych list z netu
i tam sa. A kubek i sztucce? Bierzecie? A no i te podklady(podpaski) ile tego macie?
Juz prawie spakowalam torbei tak sie zastanawiam, potrzebuje recznika dla dziecka? Na stronie mojego szpitala nie ma na liscie, ale oczywiscie musialam sie pokusic o sprawdzenie tez innych list z netu
i tam sa. A kubek i sztucce? Bierzecie? A no i te podklady(podpaski) ile tego macie?
Ja mam klapki i paputyTo w takim razie doloze jeszcze jedne podpaski. A bierzecie kapcie i klapki pod prysznic? Bo ja sie zastanawiam, czy nie starcza jedne gumowe. Oczywiscie nie mam jeszcze wody, ale miejsca zostalo wiec poupycham butelki![]()
Ja tylko klapki. Będę wchodziła w nich pod prysznic a potem w tych samych chodzić po oddziale, oczywiście osuszonychJa mam klapki i paputy![]()
Ja mam takie paputki do chodzenia w wodzie. Są lekkie, ale pełne. Wole miec jednak zabudowane do chodzenia po szpitaluJa tylko klapki. Będę wchodziła w nich pod prysznic a potem w tych samych chodzić po oddziale, oczywiście osuszonychjakoś mi tak głupio chodzić w kapciach po szpitalu
![]()