reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Odgrzewane kotlety. Oni są niby przeciw a jednak za [emoji23][emoji23][emoji23] nigdy nie zabrali refundacji leków do stymulacji. Podobnie jest z aborcja , muszą pogadać, postraszyć aby kler był zadowolony.
Taaa, w to że usuną program in vitro w kraju europejskim w XXI wieku też niewielu i wierzyło więc wiesz...

Witam,
Bardzo dawno mnie tutaj nie było i zapewne jest duzo nowych dziewczyn
Kto pamięta ten wie,ze jestem po nieudanym ivf a kto nie wie to w skrócie przypomnę swoją historie
Z mężem staraliśmy się o dzidziusia od 2 lat, lekarz za lekarzem,wizyty i nagle problem niskie AMH...szybko pokierowano nas na badania i klinika ...
Leczenie,stymulacje ...uzyskane 2 zarodki...które zostały podane
Niestety w przeddzień testowania krwawienie i stało się najgorsze ...
Chcieliśmy szukać dalej....
W końcu laparoskopia i nagle się okazuje ze mam endo rozsiane i do tego oba jajowody niedrożne
Obecnie biore leki by endo wyciszyć a za 3 miesiące zielone światło na starania ...
Życzę powodzenia każdej z Was a tym które juz są mamusiami przespanych nocy 😍
Czesc
Witam,
Kto pamięta ten wie,ze jestem po nieudanym ivf a kto nie wie to w skrócie przypomnę swoją historie
Z mężem staraliśmy się o dzidziusia od 2 lat, lekarz za lekarzem,wizyty i nagle problem niskie AMH...szybko pokierowano nas na badania i klinika ...
W końcu laparoskopia i nagle się okazuje ze mam endo rozsiane i do tego oba jajowody niedrożne
Obecnie biore leki by endo wyciszyć a za 3 miesiące zielone światło na starania ...
Cześć Kochana!!! Super, że wracasz do walki😘😘😘Wspominałam ta Menda, to okropne dziadostwo 😑najważniejsze, że jest plan✊✊😘😘😘

Do tego łukasz rano wyjechal i ja bylam sama w domu. Zostawilam Ozinka i Alutke w sypialni żeby wypuscic toke i zrobić sobie kawe - spimy przy otwartym oknie - ja wchodzę a mój Ozi na parapecie na zewnątrz na samym końcu tam gdzie się okno nie otwiera :o:o:o serce mi kolkiem stanelo :o:o:o od razu mi przez glowe przeszly myśli jak dziecko wypada przez okno - on tez gdyby spadl to w najlpeszym wypadku by się polamal 😩😩😩 ale zachowałam zimna krew i powolutku do niego podeszłam wychililam się i zawolalam to powoli podszedł i z całej sily zlapalam go za grzbiet za sierść i w ciaghnelam !!! caly się biedny trzasl a mnie az sparalizowalo MASAKRA

Ojeej, dobrze że się nic nie stało.. Ale biedna stracha miałaś nie małego... 😱

Witam,
Cześć 😊Ja Cię pamiętam 😘super , że wracasz do walki!!! POWODZENIA!!! 😘😘😘

reklama
Do góry