mary.m
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaa, w to że usuną program in vitro w kraju europejskim w XXI wieku też niewielu i wierzyło więc wiesz...Odgrzewane kotlety. Oni są niby przeciw a jednak za [emoji23][emoji23][emoji23] nigdy nie zabrali refundacji leków do stymulacji. Podobnie jest z aborcja , muszą pogadać, postraszyć aby kler był zadowolony.
A daj spokoj pol nocy nie spalam!Nie moglam lezec na zadnym boku bo bolaly mnie jajniki.A jak nie moglam spac to myslalam jak to dalej bedzie.eh....![]()
Gratulacje.No i mam dwa zarodki, blaska 5 AA i 3 BB
Dziś hodowla zakończona...
CzescWitam,
Bardzo dawno mnie tutaj nie było i zapewne jest duzo nowych dziewczyn
Kto pamięta ten wie,ze jestem po nieudanym ivf a kto nie wie to w skrócie przypomnę swoją historie
Z mężem staraliśmy się o dzidziusia od 2 lat, lekarz za lekarzem,wizyty i nagle problem niskie AMH...szybko pokierowano nas na badania i klinika ...
Leczenie,stymulacje ...uzyskane 2 zarodki...które zostały podane
Niestety w przeddzień testowania krwawienie i stało się najgorsze ...
Chcieliśmy szukać dalej....
W końcu laparoskopia i nagle się okazuje ze mam endo rozsiane i do tego oba jajowody niedrożne
Obecnie biore leki by endo wyciszyć a za 3 miesiące zielone światło na starania ...
Życzę powodzenia każdej z Was a tym które juz są mamusiami przespanych nocy![]()
Cześć Kochana!!! Super, że wracasz do walkiWitam,
Kto pamięta ten wie,ze jestem po nieudanym ivf a kto nie wie to w skrócie przypomnę swoją historie
Z mężem staraliśmy się o dzidziusia od 2 lat, lekarz za lekarzem,wizyty i nagle problem niskie AMH...szybko pokierowano nas na badania i klinika ...
W końcu laparoskopia i nagle się okazuje ze mam endo rozsiane i do tego oba jajowody niedrożne
Obecnie biore leki by endo wyciszyć a za 3 miesiące zielone światło na starania ...
Życzę powodzenia każdej z Was a tym które juz są mamusiami przespanych nocy![]()
Dlatego my osiatkowaliśmy balkon. Zawsze to jakaś bariera jestJa pierdziulęZawału bym dostała
A moja ciotka jakieś dwa tygodnie temu pisała, że jej znajomej piesek wypadł z balkonu i musiała uśpić
![]()
Do tego łukasz rano wyjechal i ja bylam sama w domu. Zostawilam Ozinka i Alutke w sypialni żeby wypuscic toke i zrobić sobie kawe - spimy przy otwartym oknie - ja wchodzę a mój Ozi na parapecie na zewnątrz na samym końcu tam gdzie się okno nie otwieraserce mi kolkiem stanelo
od razu mi przez glowe przeszly myśli jak dziecko wypada przez okno - on tez gdyby spadl to w najlpeszym wypadku by się polamal
ale zachowałam zimna krew i powolutku do niego podeszłam wychililam się i zawolalam to powoli podszedł i z całej sily zlapalam go za grzbiet za sierść i w ciaghnelam !!! caly się biedny trzasl a mnie az sparalizowalo MASAKRA
CześćWitam,
No i mam dwa zarodki, blaska 5 AA i 3 BB
Dziś hodowla zakończona...