bazylia128
Fanka BB :)
No i suepr!!! Tylko w domu to raczej nie jest możliwe ja na balkonie na gorze nie mam dachu a poza tym jest z nami 3 lata i takich numerow nie odwalalDlatego my osiatkowaliśmy balkon. Zawsze to jakaś bariera jest
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i suepr!!! Tylko w domu to raczej nie jest możliwe ja na balkonie na gorze nie mam dachu a poza tym jest z nami 3 lata i takich numerow nie odwalalDlatego my osiatkowaliśmy balkon. Zawsze to jakaś bariera jest
Nie wyobrazasz sobie!!!!Ojeej, dobrze że się nic nie stało.. Ale biedna stracha miałaś nie małego...![]()
Siatka jest możliwa do założenia nawet jak nie ma balkonu nad balkonem. Kwestia mocowania i konstrukcji. Na takich wolnych balkonach montuje się stalowe elementy i na nich rozpina siatkę. Tylko mówię, że zawsze to jakieś zabezpieczenie. Wszystko kwestia podejścia. Sąsiedzi piętro nad nami mają 2 koty i 6 letnie dziecko i uznali, że nie potrezbują żadnego zabezpieczenia. Ja nie wyobrażam sobie nie mieć. Każdy robi jak uważa. I to jest akurat dobre.No i suepr!!! Tylko w domu to raczej nie jest możliwe ja na balkonie na gorze nie mam dachu a poza tym jest z nami 3 lata i takich numerow nie odwalal![]()
I bardzo dobrze zrobiliście!!!! No my tego nie mamy - Łukasz się takimi sprawami zajmuje. Moje psy i tak wiekszosc czasu spedzaja na dole - akurat teraz się tak zlozylo ze je zostawiłam chwile bez opieki na gorze - jakby wypadl to nie byłoby zadnego wytłumaczenia!!! Tylko on z ablkonu nie skacze - jeszczeSiatka jest możliwa do założenia nawet jak nie ma balkonu nad balkonem. Kwestia mocowania i konstrukcji. Na takich wolnych balkonach montuje się stalowe elementy i na nich rozpina siatkę. Tylko mówię, że zawsze to jakieś zabezpieczenie. Wszystko kwestia podejścia. Sąsiedzi piętro nad nami mają 2 koty i 6 letnie dziecko i uznali, że nie potrezbują żadnego zabezpieczenia. Ja nie wyobrażam sobie nie mieć. Każdy robi jak uważa. I to jest akurat dobre.
@Patka Wariatka wspolczuje - niedługo wszystko przede mna ;( jestem przed transferem... Masz jakies mrozaki ja mam tylko jednego ;(
Ja tez ostatnio często kicham - ale to chyba przez encortonA mnie coś kurcze chyba rozkłada, nos zapchany, głowa mi pęka, wszystko mnie boli..Mam nadzieję że nie złapałam żadnego wirusa ☹
A która to będzie stymulacja - zycze dużo sily !!!Już nieod nowa
Ja tez ostatnio często kicham - ale to chyba przez encorton