reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Miałam przy pierwszej stymulacji Reckovelle. Do tego doszły jakieś inne leki. Jak chcesz to mogę poszukać.
Będą na pewno obserwować jak rosną Ci pęcherzyki i jeśli będzie trzeba dołożą inny lek. Super będzie 😊
Pewnie kochana, daj znać jakie jeszcze były i w jakiej dawce. Ja mam 14 jednostek. A jakie Ty masz AMH? Tak narazie do 5 dnia cyklu tylko to a potem zobaczą jak się wszystko ma i zobaczymy co jeszcze włączą :)

Ogólnie Kaczyńskiego polecaja. Ale ja jakoś jestem zniechęcona do niego. Potrafił np. napisać kilka razy zlecenie na te same badania dla mojego męża mimo, ze w systemie były zrobione. Na pytania też odpowiada tak trochę od niechcenia. Przed transferem miałam watpliwości czy lepiej jeden czy dwa zaradki przenieść, ze wzgledu na to że ma tylko 1 nerkę. To powiedzial mi ze jak mam takie obawy to nie powinnam wogole próbować 😔
Mojej przyjaciolki siostra cioteczna u niego zaciazyla z blizniakamu na 1 invitro i chcialam do niwgo isc ale zalezalo mi na czasie a Dworniak byl dostepny wiec poszlam do niego.Wiesz ja poprzedniego mialam cudownego-rozpisuje sie tu juz ktorys raz z kolei ale nie zakochalam sie😜-wiec kazdego porownuje do tamtego i mysle ze zaden nie nie spelnia warunkow.No coz niech bedzie skuteczny lepiej na tym mi zalezy

Pewnie kochana, daj znać jakie jeszcze były i w jakiej dawce. Ja mam 14 jednostek. A jakie Ty masz AMH? Tak narazie do 5 dnia cyklu tylko to a potem zobaczą jak się wszystko ma i zobaczymy co jeszcze włączą :)
Amh mam 1,95. Tylko raz robiłam i nie zamierzam powtarzać żeby się zamartwiać. Bo na forum z tym Amh to jakiś cyrk jest 🤔. Wyniki niemiarodajne i tylko dziewczynom stresów dokładają.

1594827010590483391359.jpg

reklama
Do góry