Netiaskitchen
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jak tak ma być, to niech tak będzie@AninuT, dziękuję Kochana za pamięć. Żadne krzaczory...Nie dzieje się na razie nic ważnego... Jakoś mam poczucie, że im więcej gadam, tym gorzej
niech się dzieje swoim rytmem
![]()
A Ty możesz jeść??? Chyba nieeeeeeeJak tak ma być, to niech tak będziew każdym razie fajnie, że widać, że jesteś
U nas jutro wieczorem goście i będzie sushiMniam
![]()
Pierwsze słyszę. Już doczytałam, że rozszerza naczynia(o lepsze ukrwienie może chodzićWitam, obserwuje forum od krótkiego czasu. Fajnie wiedzieć że nie tylko ja to przechodzeZa tydzień w czwartek podchodzę do kolejnego transferu, gdzie wcześniej podany zostanie mi wlew CRH. Czy któraś już z tego korzystała? Wlew domaciczny ma pomóc przy implantacji zarodka. Czy komus juz pomógł w implantacji?
No nie mogę tylko z surową rybą, ale pieczone, albo nawet bez ryby to już jak najbardziejA Ty możesz jeść??? Chyba nieeeeeee???
Ja kompletnie nie pojmuje tego zajarania sushi, zdecydowanie to nie mój teamNo nie mogę tylko z surową rybą, ale pieczone, albo nawet bez ryby to już jak najbardziejI takimi zamierzam się jutro delektować
![]()